Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm
199.00€
KAI Shun Classic Santoku 18cm KAI Shun Classic Santoku 18cm
189.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm
174.00€
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
99.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
219.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm

174.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Classic Fileointiveitsi, jossa joustava 18cm pitkä terä. HUOM! filetissä ei ole damascustaontaa.

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Itsestään avautuvat ruotopihdit
Itsestään avautuvat ruotopihdit
Fileointiveitsi 20cm, kumikahva
Fileointiveitsi 20cm, kumikahva
MAC Boningveitsi 15cm
MAC Boningveitsi 15cm
Asettihaarukka, 128mm
Asettihaarukka, 128mm
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, pinkki
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, pinkki
Juustohöylä, 220mm
Juustohöylä, 220mm
EKA Teurastussetti
EKA Teurastussetti
Sanelli Lohiveitsi 31cm ovaalihiottu
Sanelli Lohiveitsi 31cm ovaalihiottu
MON Nakiri 18cm
MON Nakiri 18cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
IKON Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm IKON Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
129.00€  165.00€
Victorinox Santoku ovaalihionnalla Victorinox Santoku ovaalihionnalla
42.00€  66.00€
Hahloteroitin, musta Hahloteroitin, musta
52.00€  59.00€
Masahiro Juuresveitsi 9cm Masahiro Juuresveitsi 9cm
49.00€  69.00€
Victorinox Kokkiveitsi 19cm Victorinox Kokkiveitsi 19cm
28.00€  32.00€