Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm
169.00€  199.00€
KAI Shun Classic Santoku 18cm KAI Shun Classic Santoku 18cm
189.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu
155.00€  199.00€
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
99.00€
KAI Shun Classic Santoku 18cm Uritettu KAI Shun Classic Santoku 18cm Uritettu
153.90€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Kiinalainen kokkiveitsi 18cm

249.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Classic Kiinalainen-kokkiveitsi, jossa 18cm pitkä terä. Veistä ei saa käyttää lihakirveenä, vaikka terän muoto on sama!

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.


Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Wüsthof, keinuveitsi 23cm
Wüsthof, keinuveitsi 23cm
Digitaalinen paistomittari
Digitaalinen paistomittari
MAC Santoku 17cm
MAC Santoku 17cm
Edge Crafter timanttiteroitin, karkeapinta
Edge Crafter timanttiteroitin, karkeapinta
Global Nakiri-kokkiveitsi 18cm
Global Nakiri-kokkiveitsi 18cm
Tamahagane Sakura santoku 17,5cm
Tamahagane Sakura santoku 17,5cm
EKA Yhdistelmäveitsi, Oranssi
EKA Yhdistelmäveitsi, Oranssi
MAC Leipäveitsi
MAC Leipäveitsi
Arcos Veitsipussi, 12 veitselle
Arcos Veitsipussi, 12 veitselle
Asettihaarukka, 128mm
Asettihaarukka, 128mm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox Kondiittoriveitsi/leipäveitsi 26cm Victorinox Kondiittoriveitsi/leipäveitsi 26cm
49.00€  55.00€
Sanelli Juustoveitsi 36cm Sanelli Juustoveitsi 36cm
69.00€  89.00€
MAC Santoku 16,5cm taottu MAC Santoku 16,5cm taottu
119.00€  139.00€
Microplane-raastin, hieno, rst Microplane-raastin, hieno, rst
25.00€  28.90€
Veitsipussi, 8 veitselle Veitsipussi, 8 veitselle
8.00€  12.00€