Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Santoku 18cm KAI Shun Classic Santoku 18cm
159.00€  189.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm Uritettu KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm Uritettu
179.00€  199.00€
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
99.00€
KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm
174.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
219.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm Uritettu

179.00€  199.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Classic Kokkiveitsi, jossa 20cm pitkä terä. Terän molemmille puolille hiottu tarttuvuutta ehkäisevät urat.

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Opiskelija paketti
Opiskelija paketti
Sanelli Paistihaarukka 33cm
Sanelli Paistihaarukka 33cm
Timanttilasta muovikahvalla, 1 puoleinen
Timanttilasta muovikahvalla, 1 puoleinen
Chef's Choice Pronto
Chef's Choice Pronto
Swibo renssausveitsi 26cm
Swibo renssausveitsi 26cm
YUKARI Santoku 16,5cm
YUKARI Santoku 16,5cm
YUKARI Paistiveitsi 25,5cm
YUKARI Paistiveitsi 25,5cm
Lahjakortti 40€
Lahjakortti 40€
Digitaalinen paistomittari
Digitaalinen paistomittari
Global Vihannesveitsi 11cm
Global Vihannesveitsi 11cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Yleisveitsi 16cm Yleisveitsi 16cm
55.00€  69.00€
Edge Crafter timanttiteroitin, 3 karkeutta Edge Crafter timanttiteroitin, 3 karkeutta
36.00€  47.00€
Eva Solo veitsitukki vino, valkoinen Eva Solo veitsitukki vino, valkoinen
86.00€  96.00€
Sanelli Juustoveitsi 36cm Sanelli Juustoveitsi 36cm
74.00€  89.00€
MAC lastenveitsi, pinkki MAC lastenveitsi, pinkki
29.00€  35.00€