Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm
199.00€
KAI Shun Classic Santoku 18cm KAI Shun Classic Santoku 18cm
159.00€  189.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu
199.00€
KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm
174.00€
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
99.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu

199.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Suosittu KAI Shun Classic Kokkiveitsi, jossa 20cm pitkä terä. Terän molemmille puolille hiottu tarttuvuutta ehkäisevät urat.

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
MAC Vihannesveitsi/yleisveitsi 13,5cm
MAC Vihannesveitsi/yleisveitsi 13,5cm
MAC DAMASCUS Paistiveitsi/siivutusveitsi 24cm
MAC DAMASCUS Paistiveitsi/siivutusveitsi 24cm
Sanelli Voiveitsi 11cm
Sanelli Voiveitsi 11cm
Victorinox Vihannesveitsi 8cm, oranssi
Victorinox Vihannesveitsi 8cm, oranssi
Swibo kondiittoriveitsi/siivutusveitsi 30cm
Swibo kondiittoriveitsi/siivutusveitsi 30cm
Victorinox veitsisalkku
Victorinox veitsisalkku
RAN Nakiri 18cm
RAN Nakiri 18cm
MAC Juuresveitsi 10cm
MAC Juuresveitsi 10cm
ZEN Kokkiveitsi 20cm
ZEN Kokkiveitsi 20cm
JULIENNE-Kuorija
JULIENNE-Kuorija
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox Lihaveitsi/paistiveitsi 18cm Victorinox Lihaveitsi/paistiveitsi 18cm
21.00€  26.00€
YUKARI Kokkiveitsi 20cm YUKARI Kokkiveitsi 20cm
69.00€  99.00€
Global Kokkiveitsi 20cm ovaalihiottu Global Kokkiveitsi 20cm ovaalihiottu
119.00€  149.00€
Victorinox Veitsitukki, 9 osaa Victorinox Veitsitukki, 9 osaa
179.00€  209.00€
Victorinox rst. Veitsitukki, 5 osaa Victorinox rst. Veitsitukki, 5 osaa
139.00€  162.00€