Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Santoku 18cm KAI Shun Classic Santoku 18cm
189.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
219.00€
KAI Shun Classic Vihannesveitsi 10cm KAI Shun Classic Vihannesveitsi 10cm
119.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm

219.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Classic Kokkiveitsi, jossa 25cm pitkä terä.

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
MON Santoku 16,5cm
MON Santoku 16,5cm
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö
Kalasetti
Kalasetti
Veitsipussi, 8 veitselle
Veitsipussi, 8 veitselle
RAN Kiritsuke 20cm
RAN Kiritsuke 20cm
Victorinox Omenapora
Victorinox Omenapora
Victorinox Suolistusveitsi 15cm
Victorinox Suolistusveitsi 15cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox veitsitukki, pieni/musta Victorinox veitsitukki, pieni/musta
34.00€  39.00€
Miyabi 7000D Kokkiveitsi 20cm Miyabi 7000D Kokkiveitsi 20cm
199.00€  306.00€
Victorinox Veitsitukki, 9 osaa Victorinox Veitsitukki, 9 osaa
189.00€  229.00€
Grinder Hiomakivi 3000/8000 Grinder Hiomakivi 3000/8000
49.00€  59.00€
Victorinox santoku ovaalihionnalla, oranssi kahva Victorinox santoku ovaalihionnalla, oranssi kahva
39.90€  58.00€