Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm
199.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm
174.00€
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
99.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
219.00€
KAI Shun Classic Vihannesveitsi 10cm KAI Shun Classic Vihannesveitsi 10cm
119.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm

99.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Classic Kuorimaveitsi/koristeluveitsi, jossa 6cm pitkä terä.

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Victorinox Vihannesveitsi, 8cm suoraterä
Victorinox Vihannesveitsi, 8cm suoraterä
Voiveitsi, 190mm
Voiveitsi, 190mm
Arcos Kuorimaveitsisetti
Arcos Kuorimaveitsisetti
Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm
Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm
Global paisti-/kokkiveitsi 21cm
Global paisti-/kokkiveitsi 21cm
ZEN Santoku 16,5cm
ZEN Santoku 16,5cm
CLASSIC IKON Santoku 17cm
CLASSIC IKON Santoku 17cm
Lahjakortti 40€
Lahjakortti 40€
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox Siivutusveitsi 30cm Victorinox Siivutusveitsi 30cm
36.00€  49.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
56.00€  69.00€
Fileointiveitsi 20cm, kumikahva Fileointiveitsi 20cm, kumikahva
21.00€  26.00€
Miyabi 5000MCD Kokkiveitsi 20cm Miyabi 5000MCD Kokkiveitsi 20cm
399.00€  596.00€
Wüsthof Hiomakivi 3000/8000 Wüsthof Hiomakivi 3000/8000
69.00€  82.00€