Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm
199.00€
KAI Shun Classic Santoku 18cm KAI Shun Classic Santoku 18cm
159.00€  189.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu
199.00€
KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm
174.00€
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
99.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Minisantoku 14cm

189.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Classic Minisantoku jossa 14cm pitkä terä.

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
EKA Kääntöveitsi, Musta
EKA Kääntöveitsi, Musta
Wüsthof Hiomakivi 1000/4000, suuri
Wüsthof Hiomakivi 1000/4000, suuri
Victorinox kuorija, musta
Victorinox kuorija, musta
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö
Victorinox rullalaukku, 6 veitselle
Victorinox rullalaukku, 6 veitselle
Juustoveitsi 40cm
Juustoveitsi 40cm
KAI Shun Pro Sho Deba 16,5cm
KAI Shun Pro Sho Deba 16,5cm
Leipäveitsi 20cm
Leipäveitsi 20cm
MAC Ultimate kokkiveitsi 26,5cm
MAC Ultimate kokkiveitsi 26,5cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Global Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Global Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
99.00€  129.00€
CLASSIC IKON Santoku 17cm CLASSIC IKON Santoku 17cm
99.00€  124.00€
Chef's Choice Timanttihiomakivi Chef's Choice Timanttihiomakivi
29.90€  35.00€
MAC Leipäveitsi MAC Leipäveitsi
62.00€  69.00€
YUKARI Kokkiveitsi 20cm YUKARI Kokkiveitsi 20cm
69.00€  99.00€