Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm
199.00€
KAI Shun Classic Santoku 18cm KAI Shun Classic Santoku 18cm
159.00€  189.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu
199.00€
KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm
174.00€
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
99.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Santoku 18cm Uritettu

153.90€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Classic Santoku-kokkiveitsi jossa 18cm pitkä terä. Santoku suunniteltu Oikea kätiselle henkilölle. Terässä molemminpuolin tarttuvuutta ehkäisevät ovaalihionnat.

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
Opiskelija paketti 4.
Opiskelija paketti 4.
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
Parafiiniöljy 200ml
Parafiiniöljy 200ml
Swibo renssausveitsi 13cm, joustava
Swibo renssausveitsi 13cm, joustava
Victorinox veitsitukki, pieni/valkoinen
Victorinox veitsitukki, pieni/valkoinen
MAC Ultimate viipalointiveitsi/paistiveitsi 26cm
MAC Ultimate viipalointiveitsi/paistiveitsi 26cm
Sanelli Juuresveitsi 10cm, suoraterä
Sanelli Juuresveitsi 10cm, suoraterä
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
139.00€  149.00€
Sanelli Juustoveitsi 36cm Sanelli Juustoveitsi 36cm
69.00€  89.00€
MAC Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm MAC Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
86.00€  96.00€
Veitset.fi -lihanmureuttaja Veitset.fi -lihanmureuttaja
11.00€  14.90€
Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
36.00€  42.00€