Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm
199.00€
KAI Shun Classic Santoku 18cm KAI Shun Classic Santoku 18cm
159.00€  189.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm, uritettu
199.00€
KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm
174.00€
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
99.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Vihannesveitsi 10cm

119.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Classic Vihannesveitsi jossa 10cm pitkä terä.

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Yleisveitsi 15cm
Yleisveitsi 15cm
Mon Santoku 12,5cm & 16,5cm
Mon Santoku 12,5cm & 16,5cm
MAC DAMASCUS Nakiri 18cm
MAC DAMASCUS Nakiri 18cm
Victorinox Fileointiveitsi 16cm
Victorinox Fileointiveitsi 16cm
MAC Kokkiveitsi 22cm taottu
MAC Kokkiveitsi 22cm taottu
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, pinkki
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, pinkki
Tamahagane Sakura santoku 17,5cm
Tamahagane Sakura santoku 17,5cm
Global Kuorimaveitsi 8cm
Global Kuorimaveitsi 8cm
Arcos Manhattan kokkiveitsi 25cm, taottu
Arcos Manhattan kokkiveitsi 25cm, taottu
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Veitsipussi, 8 veitselle Veitsipussi, 8 veitselle
23.00€  29.00€
Victorinox Leipäveitsi 21cm Victorinox Leipäveitsi 21cm
38.00€  43.00€
Victorinox Kokkiveitsi 15cm Victorinox Kokkiveitsi 15cm
21.00€  25.00€
Victorinox Aaltoteräveitsi 9cm Victorinox Aaltoteräveitsi 9cm
13.00€  18.00€
Victorinox Santoku 17cm Victorinox Santoku 17cm
29.00€  37.00€