Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm
169.00€  199.00€
KAI Shun Classic Santoku 18cm KAI Shun Classic Santoku 18cm
189.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm Uritettu KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm Uritettu
199.00€
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
99.00€
KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm
174.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Vihannesveitsi 10cm

119.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Classic Vihannesveitsi jossa 10cm pitkä terä.

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Teleskooppiteroitin timantti, musta
Teleskooppiteroitin timantti, musta
Victorinox Boningveitsi/renssausveitsi 15cm
Victorinox Boningveitsi/renssausveitsi 15cm
Fileointiveitsi 20cm, kumikahva
Fileointiveitsi 20cm, kumikahva
Enkeli
Enkeli
RAN vihannesveitsi, kokkiveitsi & teroituspuikko
RAN vihannesveitsi, kokkiveitsi & teroituspuikko
MAC Leipäveitsi
MAC Leipäveitsi
Kondiittoriveitsi/leipäveitsi 25cm
Kondiittoriveitsi/leipäveitsi 25cm
Tormek T-4, vesitahko
Tormek T-4, vesitahko
Victorinox Timanttipuikko 23cm
Victorinox Timanttipuikko 23cm
Skagerak leikkuulauta 33 x 21cm
Skagerak leikkuulauta 33 x 21cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Chef's Choice Timanttihiomakivi Chef's Choice Timanttihiomakivi
29.00€  34.00€
MAC Kokkiveitsi & teroituspuikko MAC Kokkiveitsi & teroituspuikko
109.00€  119.00€
Wusthof, puinen Veitsimagneetti 45cm Wusthof, puinen Veitsimagneetti 45cm
31.00€  36.00€
MAC Leipäveitsi MAC Leipäveitsi
61.00€  69.00€
Victorinox Kondiittoriveitsi/leipäveitsi Victorinox Kondiittoriveitsi/leipäveitsi
36.00€  42.00€