Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Classic Santoku 18cm KAI Shun Classic Santoku 18cm
159.00€  189.00€
KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm KAI Shun Classic Leipäveitsi 23cm
199.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm Uritettu KAI Shun Classic Kokkiveitsi 20cm Uritettu
179.00€  199.00€
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
99.00€
KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm KAI Shun Classic Fileointiveitsi 18cm
174.00€
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
219.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Classic Vihannesveitsi 10cm

99.00€  119.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Classic Vihannesveitsi jossa 10cm pitkä terä.

SHUN-sarja on maailmanlaajuisest yksi kattavimmista damaskus-taotuista veitsisarjoista. Se on suuresti arvostettu niin kovan luokan ammattikokkien kuin kunnianhimoisten harrastajakokkien keskuudessa. Shun-sarjan ammattitason veitset on tehty ruostumattomasta damaskus-taotusta teräksestä, jossa on 32 kerrosta. Ydinkerros on äärimmäisen kovaa V-Gold-10-terästä (VG10), jonka kovuus Rockwellin asteikolla on 60-62 HRC. Terässeoksessa on 1% hiiltä ja 1,5% kobolttia. Teräs on paitsi kovaa myös korroosionkestävää. Se mahdollistaa veitsen ylivertaisen terävyyden. Viimeistelyteroitus on tehty käsin.

Erinomaisesti tasapainotettuna veitsi on miellyttävä käytettävä pitkässäkin työrupeamassa ja kestää oikein pidettynä sukupolvien ajan. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin luonteensa damaskusteräksen käsittelystä – se on taideteos, jossa yhdistyvät käsityötaito, teknologia ja design. Samurai-veitsien innoittamat hienoimmat Shun-sarjan kokkiveitset on saatavissa niin japanilaisin kuin länsimaisin teräprofiilein.

KAI SHUN Classic veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Microplane-raastin, lastu, rst
Microplane-raastin, lastu, rst
Tormek T-8, vesitahko
Tormek T-8, vesitahko
V-Sharp Xtreme Edge terät, hieno
V-Sharp Xtreme Edge terät, hieno
YUKARI Kokkiveitsi 25cm
YUKARI Kokkiveitsi 25cm
Kuorija pystyterä, kumikahva
Kuorija pystyterä, kumikahva
Sanelli Kokkiveitsi 30cm
Sanelli Kokkiveitsi 30cm
Veitset.fi -opiskelijasetti 1.
Veitset.fi -opiskelijasetti 1.
Swibo fileointiveitsi 16cm
Swibo fileointiveitsi 16cm
Safety Grip fileointiveitsi 15cm
Safety Grip fileointiveitsi 15cm
Japanilainen Mandoliini, leveä
Japanilainen Mandoliini, leveä
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Global Mininakiri 14cm Global Mininakiri 14cm
85.00€  99.00€
Edge Crafter keskikarkea vaihtopinta Edge Crafter keskikarkea vaihtopinta
8.00€  10.00€
Veitsimagneetti 45cm, alumiini Veitsimagneetti 45cm, alumiini
21.00€  26.00€
MAC Fileointiveitsi taottu MAC Fileointiveitsi taottu
139.00€  156.00€
IKON Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm IKON Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
129.00€  165.00€