Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Shun Premier Santoku 18cm KAI Shun Premier Santoku 18cm
199.00€  232.00€
KAI Shun Premier Leipäveitsi 23cm KAI Shun Premier Leipäveitsi 23cm
209.00€  244.00€
KAI Shun Premier Vihannesveitsi 9cm KAI Shun Premier Vihannesveitsi 9cm
159.00€
KAI Shun Premier Minisantoku 14cm KAI Shun Premier Minisantoku 14cm
229.00€
KAI Shun Premier Nakiri 14cm KAI Shun Premier Nakiri 14cm
189.00€  229.00€
Tuotteen tiedot

KAI Shun Premier Leipäveitsi 23cm

209.00€  244.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Shun Premier Leipäveitsi, jossa 23cm pitkä terä. Terän puolivälissä sahaterähionta muuttuu toisen suuntaiseksi, jolloinka terä leikkaa mahdollisimman hyvin niin työnnettäessä kuin vedettäessä.

SHUN Premier Tim Mälzer –sarjaa varten KAI on kehittänyt kuusi veitsimallia korroosionkestävästä 32-kerroksisesta damaskus-teräksestä. Se on koristeltu käsintaotulla pinnalla, jota Japanissa kutsutaan Tsuchimeksi. Tällä tavoin veitsien huikeaan terävyyteen saadaan yhdistettyä ajatonta visuaalista kauneutta. Teroituskulma on KAI:n veitsissä pieni, noin 10 astetta, joka on tyypillinen lähes kaikille japanilaisille keittiöveitsille.

Veitsissä on ytimenä VG-10-terästä, jonka kovuus on 61HRC. Symmetrisen pähkinäpuukahvan ansiosta veitset sopivat oivallisesti niin oikea- kuin vasenkätisellekin käyttäjälle. Sarjan kukin veitsi santokusta leipäveitseen on loppuun asti suunniteltu siten, että ne toimivat optimaalisesti kullekin tarkoitetussa erikoiskäytössä. Tim Mälzer –sarjan veitsissa ylivertainen suorituskyky yhdistyy ajattomaan muotoiluun.

KAI SHUN Premier veitset ovat pakattu tyylikkäisiin puulaatikoihin, jotka ovat sisältä veitsen mallin mukaisesti pehmustettuja.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Juustoveitsi, 205mm
Juustoveitsi, 205mm
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
MAC Käyräpääveitsi 6cm
MAC Käyräpääveitsi 6cm
MON Santoku 16,5cm
MON Santoku 16,5cm
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, vihreä
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, vihreä
Masahiro Nakiri 16,5cm
Masahiro Nakiri 16,5cm
RAN Kokkiveitsi 25cm
RAN Kokkiveitsi 25cm
Metsäneläimet
Metsäneläimet
KAI Wasabi leipäveitsi 23cm
KAI Wasabi leipäveitsi 23cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
MAC Kokkiveitsi, posliinipuikko & veitsipussi MAC Kokkiveitsi, posliinipuikko & veitsipussi
115.00€  129.00€
Swibo siivutusveitsi/lohiveitsi 25cm Swibo siivutusveitsi/lohiveitsi 25cm
33.00€  39.00€
Lämpömittari -50 / +200°C Lämpömittari -50 / +200°C
29.00€  35.00€
KAI Shun Classic Vihannesveitsi 10cm KAI Shun Classic Vihannesveitsi 10cm
99.00€  119.00€
MAC Kokkiveitsi 22cm taottu MAC Kokkiveitsi 22cm taottu
159.00€  179.00€