Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Wasabi yleisveitsi 15cm KAI Wasabi yleisveitsi 15cm
45.00€
KAI Wasabi fileointiveitsi 18cm KAI Wasabi fileointiveitsi 18cm
56.00€
Tuotteen tiedot

KAI Wasabi fileointiveitsi 18cm

56.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Wasabi Black -sarjan fileointiveitsi, jossa 18cm pitkä taipuisa terä.

KAI WASABI – sarjan estetiikka perustuu Japanilaiseen Zen Buddhismiin & niissä on erinomainen hinta-laatusuhde! Veitsissä on kiillotettu terä, joka on valmistettu japanilaisesta, ruostumattomasta hiiliteräksestä 1K6. Terän kovuus Rockwellin asteikolla on 58 HRC, mikä tarkoittaa erittäin lujaa ja hyvin teränsä pitävää terästä.

WASABI –sarjan veitsien kahvat ovat suunniteltu niin, että ne ovat optimaalisen hygieenisiä. Tämä on toteutettu erikoisella yhdistelmällä bambua(Banbrex) ja polypropeenia, jossa edesauttavat bambun luonnolliset antibakteeriset ominaisuudet. Perinteiseen Japanilaiseen puiseen kahvaan verrattuna, mustaa kahvaa ei ole kiinnitetty terään, vaan terä on liitetty puristamalla. Terä on täten tiiviisti saatu kahvaan, joten kahvan ja terän väliin ei jää aukkoja jonne likaa kerääntyisi. Tämän ansiosta veitsiä voi käyttää hyvin myös ammattikeittiössä. Nämä veitset tuovat keittiöösi erehtymättömän Kaukoidän tuulahduksen.

KAI Wasabi Black -sarjan veitset toimitetaan omissa, siisteissä laatikoissaan.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
Victorinox kuorija, musta
Victorinox kuorija, musta
MAC Vihannesveitsi 13cm ovaalihiottu
MAC Vihannesveitsi 13cm ovaalihiottu
YUKARI Minisantoku 12,5cm
YUKARI Minisantoku 12,5cm
Japanilainen Mandoliini, leveä
Japanilainen Mandoliini, leveä
Kuorija vaakaterä, kumikahva
Kuorija vaakaterä, kumikahva
Lintusakset
Lintusakset
Koristeluveitsi, käyräpää
Koristeluveitsi, käyräpää
YUKARI Kokkiveitsi 20cm
YUKARI Kokkiveitsi 20cm
MON Leipäveitsi
MON Leipäveitsi
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
YUKARI Kokkiveitsi 20cm YUKARI Kokkiveitsi 20cm
89.00€  99.00€
Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm
46.00€  59.00€
Swibo fileointiveitsi 20cm Swibo fileointiveitsi 20cm
25.00€  29.00€
Victorinox Lihaveitsi/paloitteluveitsi 16cm Victorinox Lihaveitsi/paloitteluveitsi 16cm
27.00€  30.00€
Victorinox Wine Master Damast Linkkuveitsi Victorinox Wine Master Damast Linkkuveitsi
399.00€  419.00€