Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Wasabi santoku 16,5cm KAI Wasabi santoku 16,5cm
49.00€
KAI Wasabi yleisveitsi 15cm KAI Wasabi yleisveitsi 15cm
45.00€
KAI Wasabi fileointiveitsi 18cm KAI Wasabi fileointiveitsi 18cm
56.00€
KAI Wasabi sashimiveitsi 24cm KAI Wasabi sashimiveitsi 24cm
56.00€
KAI Wasabi kokkiveitsi 20cm KAI Wasabi kokkiveitsi 20cm
54.00€
KAI Wasabi leipäveitsi 23cm KAI Wasabi leipäveitsi 23cm
49.00€  59.00€
Tuotteen tiedot

KAI Wasabi fileointiveitsi 18cm

56.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Wasabi Black -sarjan fileointiveitsi, jossa 18cm pitkä taipuisa terä.

KAI WASABI – sarjan estetiikka perustuu Japanilaiseen Zen Buddhismiin & niissä on erinomainen hinta-laatusuhde! Veitsissä on kiillotettu terä, joka on valmistettu japanilaisesta, ruostumattomasta hiiliteräksestä 1K6. Terän kovuus Rockwellin asteikolla on 58 HRC, mikä tarkoittaa erittäin lujaa ja hyvin teränsä pitävää terästä.

WASABI –sarjan veitsien kahvat ovat suunniteltu niin, että ne ovat optimaalisen hygieenisiä. Tämä on toteutettu erikoisella yhdistelmällä bambua(Banbrex) ja polypropeenia, jossa edesauttavat bambun luonnolliset antibakteeriset ominaisuudet. Perinteiseen Japanilaiseen puiseen kahvaan verrattuna, mustaa kahvaa ei ole kiinnitetty terään, vaan terä on liitetty puristamalla. Terä on täten tiiviisti saatu kahvaan, joten kahvan ja terän väliin ei jää aukkoja jonne likaa kerääntyisi. Tämän ansiosta veitsiä voi käyttää hyvin myös ammattikeittiössä. Nämä veitset tuovat keittiöösi erehtymättömän Kaukoidän tuulahduksen.

KAI Wasabi Black -sarjan veitset toimitetaan omissa, siisteissä laatikoissaan.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
KAI Shun Classic Kokkiveitsi 25cm
Fileointiveitsi 28cm
Fileointiveitsi 28cm
MAC Kokkiveitsi, posliinipuikko & veitsipussi
MAC Kokkiveitsi, posliinipuikko & veitsipussi
Boning 16cm
Boning 16cm
Victorinox Boningveitsi 15cm
Victorinox Boningveitsi 15cm
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö aasialaisille veitsille
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö aasialaisille veitsille
Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm
Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm
MON Fileointiveitsi 23cm
MON Fileointiveitsi 23cm
Veitset.fi -atulat 21cm, titaani
Veitset.fi -atulat 21cm, titaani
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Wüsthof Leipäveitsi/Kondiittoriveitsi 26cm Wüsthof Leipäveitsi/Kondiittoriveitsi 26cm
74.00€  116.00€
MAC Kokkiveitsi & teroituspuikko MAC Kokkiveitsi & teroituspuikko
109.00€  119.00€
Victorinox Kokkiveitsi 22cm Victorinox Kokkiveitsi 22cm
34.00€  39.00€
V-Sharp Classic II timanttiteroitin, 4 terällä V-Sharp Classic II timanttiteroitin, 4 terällä
139.00€  169.00€
Global Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Global Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
96.00€  129.00€