Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
KAI Wasabi vihannes-, kokki- & leipäveitsi KAI Wasabi vihannes-, kokki- & leipäveitsi
149.00€
KAI Wasabi vihannesveitsi 10cm KAI Wasabi vihannesveitsi 10cm
39.90€
KAI Wasabi yleisveitsi 15cm KAI Wasabi yleisveitsi 15cm
39.00€
KAI Wasabi fileointiveitsi 18cm KAI Wasabi fileointiveitsi 18cm
56.00€
KAI Wasabi kokkiveitsi 20cm KAI Wasabi kokkiveitsi 20cm
54.00€
KAI Wasabi leipäveitsi 23cm KAI Wasabi leipäveitsi 23cm
55.90€
Tuotteen tiedot

KAI Wasabi yleisveitsi 15cm

39.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


KAI Wasabi Black -sarjan yleisveitsi, jossa 15cm pitkä terä.

KAI WASABI – sarjan estetiikka perustuu Japanilaiseen Zen Buddhismiin & niissä on erinomainen hinta-laatusuhde! Veitsissä on kiillotettu terä, joka on valmistettu japanilaisesta, ruostumattomasta hiiliteräksestä 1K6. Terän kovuus Rockwellin asteikolla on 58 HRC, mikä tarkoittaa erittäin lujaa ja hyvin teränsä pitävää terästä.

WASABI –sarjan veitsien kahvat ovat suunniteltu niin, että ne ovat optimaalisen hygieenisiä. Tämä on toteutettu erikoisella yhdistelmällä bambua(Banbrex) ja polypropeenia, jossa edesauttavat bambun luonnolliset antibakteeriset ominaisuudet. Perinteiseen Japanilaiseen puiseen kahvaan verrattuna, mustaa kahvaa ei ole kiinnitetty terään, vaan terä on liitetty puristamalla. Terä on täten tiiviisti saatu kahvaan, joten kahvan ja terän väliin ei jää aukkoja jonne likaa kerääntyisi. Tämän ansiosta veitsiä voi käyttää hyvin myös ammattikeittiössä. Nämä veitset tuovat keittiöösi erehtymättömän Kaukoidän tuulahduksen.

KAI Wasabi Black -sarjan veitset toimitetaan omissa, siisteissä laatikoissaan.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Grinder Hiomakivi 180/600
Grinder Hiomakivi 180/600
Swibo siivutusveitsi/lohiveitsi 25cm
Swibo siivutusveitsi/lohiveitsi 25cm
Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm
Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm
Swibo renssausveitsi 16cm, joustava
Swibo renssausveitsi 16cm, joustava
Roselli kokkiveitsi 25cm
Roselli kokkiveitsi 25cm
RAN Kokkiveitsi 15cm
RAN Kokkiveitsi 15cm
Tormek T-4, vesitahko
Tormek T-4, vesitahko
Victorinox Veitsitukki, matala 5 osaa
Victorinox Veitsitukki, matala 5 osaa
MON Fileointiveitsi 23cm
MON Fileointiveitsi 23cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
MAC Santoku 16,5cm MAC Santoku 16,5cm
75.00€  85.00€
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
49.00€  69.00€
Chef's Choice Hybriditeroitin Crisscross Chef's Choice Hybriditeroitin Crisscross
74.00€  95.00€
Victorinox Santoku ovaalihionnalla Victorinox Santoku ovaalihionnalla
42.00€  66.00€
Hahloteroitin, musta Hahloteroitin, musta
52.00€  59.00€