Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm
44.00€  55.00€
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
46.00€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm
55.00€
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
36.00€  46.00€
Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm
55.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
56.00€  69.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm

59.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune 2500 -sarjan kokkiveitsi, jossa 18,5cm pitkä terä.

Kanetsune veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää SUS410 terästä. Ydinterä on äärimmäisen kovaa ja laadukasta Takefu Shiro2 -hiiliterästä, jonka kovuus rockwell asteikolla on huimat C62-63! Veitsissä on laminoitu puukahva, joka istuu hyvin ja tuntuu kädessä miellyttävältä. Kahva kestää erityisen hyvin kulutusta ja on päivittäisessä käytössä myös erittäin hygieeninen. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen.

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin myös ammattilaisille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Miyabi 4000FC Kokkiveitsi 20cm
Miyabi 4000FC Kokkiveitsi 20cm
Asettihaarukka, 128mm
Asettihaarukka, 128mm
Kulmaohjurit teroituskivelle, Global
Kulmaohjurit teroituskivelle, Global
Kulmaohjuri teroituskivelle, Wüsthof
Kulmaohjuri teroituskivelle, Wüsthof
Miyabi 7000D Kokkiveitsi 20cm
Miyabi 7000D Kokkiveitsi 20cm
Arcos
Arcos
Wüsthof Teräspuikko 26cm
Wüsthof Teräspuikko 26cm
Victorinoxin perussetti
Victorinoxin perussetti
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Veitset.fi -posliinipuikko, 25cm Veitset.fi -posliinipuikko, 25cm
18.00€  22.00€
Global Fileointiveitsi, taottu, 21cm Global Fileointiveitsi, taottu, 21cm
139.00€  179.00€
Veitset.fi -atulat 30cm, teräs Veitset.fi -atulat 30cm, teräs
9.90€  14.90€
Swibo boningveitsi 16cm, joustava Swibo boningveitsi 16cm, joustava
19.90€  23.00€
Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm
44.00€  55.00€