Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
49.90€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
46.00€
Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm
55.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
49.90€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Siivutusveitsi 21cm Kanetsune Tsuchime Siivutusveitsi 21cm
49.00€  59.00€
Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm
59.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm

59.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune 2500 -sarjan kokkiveitsi, jossa 18,5cm pitkä terä.

Kanetsune veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää SUS410 terästä. Ydinterä on äärimmäisen kovaa ja laadukasta Takefu Shiro2 -hiiliterästä, jonka kovuus rockwell asteikolla on huimat C62-63! Veitsissä on laminoitu puukahva, joka istuu hyvin ja tuntuu kädessä miellyttävältä. Kahva kestää erityisen hyvin kulutusta ja on päivittäisessä käytössä myös erittäin hygieeninen. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen.

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin myös ammattilaisille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Kalapiikki
Kalapiikki
Victorinox rullalaukku, 6 veitselle
Victorinox rullalaukku, 6 veitselle
Spiraalileikkuri
Spiraalileikkuri
MAC Vihannesveitsi 12,5cm taottu
MAC Vihannesveitsi 12,5cm taottu
MAC Fileointiveitsi taottu
MAC Fileointiveitsi taottu
Arcos Aaltoteräveitsi
Arcos Aaltoteräveitsi
Kondiittoriveitsi/leipäveitsi 25cm
Kondiittoriveitsi/leipäveitsi 25cm
Arcos Manhattan kokkiveitsi 25cm, taottu
Arcos Manhattan kokkiveitsi 25cm, taottu
Parafiiniöljy 200ml
Parafiiniöljy 200ml
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox Juustoleikkuri 16cm Victorinox Juustoleikkuri 16cm
69.90€  99.00€
CLASSIC IKON Santoku 17cm CLASSIC IKON Santoku 17cm
99.00€  124.00€
Victorinox Kokkiveitsi 15cm Victorinox Kokkiveitsi 15cm
21.00€  25.00€
Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
36.00€  42.00€
Pulltex samppanjamiekka Pulltex samppanjamiekka
119.00€  159.00€