Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm
55.00€
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
46.00€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
36.00€  46.00€
Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm
55.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
56.00€  69.00€
Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm
49.00€  59.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm

59.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune 2500 -sarjan nakiri-kokkiveitsi, jossa 16,5cm pitkä terä.

Kanetsune veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää SUS410 terästä. Ydinterä on äärimmäisen kovaa ja laadukasta Takefu Shiro2 -hiiliterästä, jonka kovuus rockwell asteikolla on huimat C62-63! Veitsissä on laminoitu puukahva, joka istuu hyvin ja tuntuu kädessä miellyttävältä. Kahva kestää erityisen hyvin kulutusta ja on päivittäisessä käytössä myös erittäin hygieeninen. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen.

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin myös ammattilaisille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Kanetsune Tsuchime Siivutusveitsi 21cm
Kanetsune Tsuchime Siivutusveitsi 21cm
Lahjakortti 20€
Lahjakortti 20€
Masahiro Juuresveitsi 9cm
Masahiro Juuresveitsi 9cm
Sanelli Paistihaarukka 33cm
Sanelli Paistihaarukka 33cm
Swibo fileointiveitsi 20cm
Swibo fileointiveitsi 20cm
Kokkiveitsi 25cm
Kokkiveitsi 25cm
Veitset.fi -MAC setti 1.
Veitset.fi -MAC setti 1.
Sormisuoja
Sormisuoja
Chef's Choice matkateroitin
Chef's Choice matkateroitin
Chef's Choice Timanttihiomakivi
Chef's Choice Timanttihiomakivi
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
56.00€  69.00€
Miyabi Mizu Kokkiveitsi 20cm Miyabi Mizu Kokkiveitsi 20cm
199.00€  279.00€
Victorinox Siivutusveitsi 30cm Victorinox Siivutusveitsi 30cm
36.00€  49.00€
CLASSIC IKON Santoku 17cm CLASSIC IKON Santoku 17cm
89.00€  124.00€
Victorinox Lihaveitsi/paloitteluveitsi 16cm Victorinox Lihaveitsi/paloitteluveitsi 16cm
27.00€  30.00€