Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
49.00€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm
55.00€
Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm
55.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
69.00€
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
46.00€
Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm
59.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm

59.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune 2500 -sarjan nakiri-kokkiveitsi, jossa 16,5cm pitkä terä.

Kanetsune veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää SUS410 terästä. Ydinterä on äärimmäisen kovaa ja laadukasta Takefu Shiro2 -hiiliterästä, jonka kovuus rockwell asteikolla on huimat C62-63! Veitsissä on laminoitu puukahva, joka istuu hyvin ja tuntuu kädessä miellyttävältä. Kahva kestää erityisen hyvin kulutusta ja on päivittäisessä käytössä myös erittäin hygieeninen. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen.

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin myös ammattilaisille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Microplane-raastin, lastu, rst
Microplane-raastin, lastu, rst
Victorinox Timanttipuikko 23cm
Victorinox Timanttipuikko 23cm
Victorinox Kokkiveitsi 28cm
Victorinox Kokkiveitsi 28cm
Asettihaarukka, 128mm
Asettihaarukka, 128mm
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö
Miyabi 5000MCD Leipäveitsi 23cm
Miyabi 5000MCD Leipäveitsi 23cm
V-Sharp Classic II terät, hieno
V-Sharp Classic II terät, hieno
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Chef's Choice Timanttihiomakivi Chef's Choice Timanttihiomakivi
29.90€  35.00€
Digitaalinen pistolämpömittari -50 / +300°C Digitaalinen pistolämpömittari -50 / +300°C
14.00€  19.00€
KAI Wasabi vihannes-, kokki- & leipäveitsi KAI Wasabi vihannes-, kokki- & leipäveitsi
136.00€  143.00€
Victorinox Leipäveitsi/Yleisveitsi 22cm Victorinox Leipäveitsi/Yleisveitsi 22cm
39.00€  46.00€
MAC kokkiveitsi 21cm MAC kokkiveitsi 21cm
62.00€  68.00€