Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm
59.00€
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
59.00€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm
49.00€
Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm
49.00€
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
44.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
69.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm

59.00€  69.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune Minamoto Kanemasa -sarjan nakiri-kokkiveitsi, jossa 16,5cm pitkä terä. Röyhkeä veitsi niin ulkonäöltään kuin leikkuuteholtaankin! Suosittelemme.

Kanetsune Minamoto Kanemasa -sarjan veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää terästä. Ytimenä toimii äärimmäisen kova ja laadukas White steel #3 -hiiliteräs, jonka kovuus rockwell asteikolla on C60-61! Veitsissä on puukahva, joka istutettu terään muoviholkin avulla. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen!

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin niin ammattilaisille kuin ruoanlaiton vaativille harrastajille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Atulat, kevyet 25cm
Atulat, kevyet 25cm
MAC setti
MAC setti
MON Kuorimaveitsi 8cm
MON Kuorimaveitsi 8cm
Lahjakortti 300€
Lahjakortti 300€
Sanelli Kuorimaveitsi 6cm
Sanelli Kuorimaveitsi 6cm
Sanelli Lihakirves 16cm
Sanelli Lihakirves 16cm
Enkeli
Enkeli
Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm
Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm
Kondiittoriveitsi/leipäveitsi 25cm
Kondiittoriveitsi/leipäveitsi 25cm
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö aasialaisille veitsille
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö aasialaisille veitsille
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Lämpömittari -50 / +200°C Lämpömittari -50 / +200°C
26.00€  35.00€
MAC Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm MAC Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
86.00€  96.00€
Chef's Choice Prontopro Chef's Choice Prontopro
52.00€  62.00€
Wüsthof SILVERPOINT veitsitukki, 5 osaa Wüsthof SILVERPOINT veitsitukki, 5 osaa
99.00€  129.00€
Victorinox santoku ovaalihionnalla, keltainen kahva Victorinox santoku ovaalihionnalla, keltainen kahva
44.00€  52.00€