Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Edge Crafter timanttiteroitin, 3 karkeutta Edge Crafter timanttiteroitin, 3 karkeutta
37.00€  47.00€
Victorinox Fileointiveitsi 20cm Victorinox Fileointiveitsi 20cm
25.00€  29.00€
RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
139.00€  149.00€
MAC Posliinipuikko, 21,5cm MAC Posliinipuikko, 21,5cm
23.50€
Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
36.00€  42.00€
Global Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Global Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
94.00€  129.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune Nakiri & keraaminen teroituspuikko

69.00€  92.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Yhdessä supersuositut Kanetsune Minamoto Kanemasa -sarjan nakiri-kokkiveitsi ja Macin keraaminen teroituspuikko. Nakirissa 16,5cm pitkä terä, puikon teräosuus 21,5cm pitkä. Röyhkeä veitsi niin ulkonäöltään kuin leikkuuteholtaankin!

Kanetsune Minamoto Kanemasa -sarjan veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää terästä. Ytimenä toimii äärimmäisen kova ja laadukas White steel #3 -hiiliteräs, jonka kovuus rockwell asteikolla on C60-61! Veitsissä on puukahva, joka istutettu terään muoviholkin avulla. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen!

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin niin ammattilaisille kuin ruoanlaiton vaativille harrastajille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Victorinox kuorija, punainen
Victorinox kuorija, punainen
MON vihannesveitsi, kokkiveitsi & teroitin
MON vihannesveitsi, kokkiveitsi & teroitin
Veitsisetti kotiin 3.
Veitsisetti kotiin 3.
Arcos Manhattan kokkiveitsi 21cm, taottu
Arcos Manhattan kokkiveitsi 21cm, taottu
Itsestään avautuvat ruotopihdit
Itsestään avautuvat ruotopihdit
Global atulat
Global atulat
Victorinox Lintuveitsi 8cm
Victorinox Lintuveitsi 8cm
Luusaha
Luusaha
Soittokello
Soittokello
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Chef's Choice M2100 Professional sähköteroitin Chef's Choice M2100 Professional sähköteroitin
419.00€  488.00€
Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm
49.00€  59.00€
Victorinox Leipäveitsi 21cm Victorinox Leipäveitsi 21cm
26.00€  29.00€
Kanetsune Kuro-Tsuchime Damascus Nakiri 16,5cm Kanetsune Kuro-Tsuchime Damascus Nakiri 16,5cm
209.00€  229.00€
Miyabi 5000MCD Kokkiveitsi 20cm Miyabi 5000MCD Kokkiveitsi 20cm
399.00€  596.00€