Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Edge Crafter timanttiteroitin, 3 karkeutta Edge Crafter timanttiteroitin, 3 karkeutta
37.00€  47.00€
Victorinox Fileointiveitsi 20cm Victorinox Fileointiveitsi 20cm
25.00€  29.00€
RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
139.00€  149.00€
MAC Posliinipuikko, 21,5cm MAC Posliinipuikko, 21,5cm
23.50€
Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
36.00€  42.00€
MAC Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm MAC Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
86.00€  97.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune Nakiri & keraaminen teroituspuikko

92.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Yhdessä supersuositut Kanetsune Minamoto Kanemasa -sarjan nakiri-kokkiveitsi ja Macin keraaminen teroituspuikko. Nakirissa 16,5cm pitkä terä, puikon teräosuus 21,5cm pitkä. Röyhkeä veitsi niin ulkonäöltään kuin leikkuuteholtaankin!

Kanetsune Minamoto Kanemasa -sarjan veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää terästä. Ytimenä toimii äärimmäisen kova ja laadukas White steel #3 -hiiliteräs, jonka kovuus rockwell asteikolla on C60-61! Veitsissä on puukahva, joka istutettu terään muoviholkin avulla. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen!

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin niin ammattilaisille kuin ruoanlaiton vaativille harrastajille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Veitsisetti kotiin
Veitsisetti kotiin
Kuorija
Kuorija
Victorinox Vihannesveitsi 8cm, pinkki
Victorinox Vihannesveitsi 8cm, pinkki
Alligator teräs
Alligator teräs
Tamahagane Sakura santoku 17,5cm
Tamahagane Sakura santoku 17,5cm
Wusthof veitsisetti
Wusthof veitsisetti
Kuorija
Kuorija
Veitset.fi -Viilaraastin, musta
Veitset.fi -Viilaraastin, musta
ZWILLING Life Kokkiveitsi 20cm
ZWILLING Life Kokkiveitsi 20cm
MON Fileointiveitsi 23cm
MON Fileointiveitsi 23cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox Renssausveitsi 15cm Victorinox Renssausveitsi 15cm
19.90€  24.00€
Kaneyoshi Santoku Kaneyoshi Santoku
86.00€  92.00€
Swiss Modern Santoku 17cm Swiss Modern Santoku 17cm
69.00€  95.00€
MAC Kokkiveitsi 25cm taottu MAC Kokkiveitsi 25cm taottu
189.00€  219.00€
Eva Solo veitsitukki vino, hopea Eva Solo veitsitukki vino, hopea
86.00€  96.00€