Kanetsune Tsuchime -sarjan yleisveitsi/siivutusveitsi, jossa 21cm pitkä terä. Hyvä tasapaino & terässä upea vasarataonta, joka myös vähentää tuotteiden tarttumista terään. Mikäli haet laadukasta, hienon näköista ja edullista japanilaista veistä niin tässä on oikea sarja!
Kanetsune veitsissä on DSR-1K6 hiiliteräksestä valmistettu terä, joka sisältää myös molybdeeniä. Näin terässä on saatu yhdistettyä sitkeys ja kovuus, joka tekee siitä todella monikäyttöisen. Terän kovuus rockwell asteikolla on C58! Punertava, kiillotettu puukahva on istutettu terään muoviholkilla. Puisesta kahvasta saa miellyttävän otteen ja se kestää todella hyvin kulutusta. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin myös ammattilaisille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen. Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa. Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan. |