Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm
59.00€
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
59.00€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm
49.00€
Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm
49.00€
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
44.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
69.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune Various Santoku 16,5cm

69.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune Various -sarjan santoku-kokkiveitsi, jossa 16,5cm pitkä terä. Röyhkeä veitsi niin ulkonäöltään kuin leikkuuteholtaankin! Suosittelemme.

Kanetsune Various -sarjan veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää terästä. Ytimenä toimii äärimmäisen kova ja laadukas White steel #2 -hiiliteräs, jonka kovuus rockwell asteikolla on C61-62! Uloimman terän päällä myös suojapinnoite estämässä ruostumista. Veitsissä on puukahva, joka istutettu terään muoviholkin avulla. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen!

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin niin ammattilaisille kuin ruoanlaiton vaativille harrastajille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Fileointiveitsi 17cm
Fileointiveitsi 17cm
MON Kokkiveitsi 20cm
MON Kokkiveitsi 20cm
EKA Teurastussetti
EKA Teurastussetti
Arcos
Arcos
Atulat, kevyet 25cm
Atulat, kevyet 25cm
Swibo lihaveitsi/paistiveitsi 20cm
Swibo lihaveitsi/paistiveitsi 20cm
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, vihreä
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, vihreä
Wüsthof Leipäveitsi 23cm
Wüsthof Leipäveitsi 23cm
Victorinox Kokkiveitsi 22cm
Victorinox Kokkiveitsi 22cm
MAC Ultimate viipalointiveitsi/paistiveitsi 26cm
MAC Ultimate viipalointiveitsi/paistiveitsi 26cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox Santoku ovaalihionnalla Victorinox Santoku ovaalihionnalla
49.90€  66.00€
Global Mininakiri 14cm Global Mininakiri 14cm
85.00€  99.00€
Chef's Choice Prontopro Chef's Choice Prontopro
52.00€  62.00€
Veitset.fi -hiomakivi 3000/8000 Veitset.fi -hiomakivi 3000/8000
44.00€  55.00€
Veitset.fi -grilliatulat 40cm Veitset.fi -grilliatulat 40cm
24.00€  29.00€