Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm
44.00€  55.00€
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
49.00€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm Kanetsune Tsuchime Santoku 16,5cm
55.00€
Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm
55.00€
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
46.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
69.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune Various Santoku 16,5cm

69.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune Various -sarjan santoku-kokkiveitsi, jossa 16,5cm pitkä terä. Röyhkeä veitsi niin ulkonäöltään kuin leikkuuteholtaankin! Suosittelemme.

Kanetsune Various -sarjan veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää terästä. Ytimenä toimii äärimmäisen kova ja laadukas White steel #2 -hiiliteräs, jonka kovuus rockwell asteikolla on C61-62! Uloimman terän päällä myös suojapinnoite estämässä ruostumista. Veitsissä on puukahva, joka istutettu terään muoviholkin avulla. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen!

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin niin ammattilaisille kuin ruoanlaiton vaativille harrastajille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Kuorija vaakaterä, kumikahva
Kuorija vaakaterä, kumikahva
Swibo renssausveitsi 16cm, joustava
Swibo renssausveitsi 16cm, joustava
GOU Leipäveitsi 23cm
GOU Leipäveitsi 23cm
Mikroteräviilaraastin, 2 karkeutta
Mikroteräviilaraastin, 2 karkeutta
KAI Wasabi sashimiveitsi 24cm
KAI Wasabi sashimiveitsi 24cm
KAI vesitahko sähköllä
KAI vesitahko sähköllä
Sahateräinen yleisveitsi 17cm
Sahateräinen yleisveitsi 17cm
Masahiro Santoku 17,5cm ovaalihiottu
Masahiro Santoku 17,5cm ovaalihiottu
Miyabi 4000FC Kokkiveitsi 20cm
Miyabi 4000FC Kokkiveitsi 20cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Wüsthof Hiomakivi 3000/8000 Wüsthof Hiomakivi 3000/8000
69.00€  82.00€
Swibo fileointiveitsi 16cm Swibo fileointiveitsi 16cm
24.00€  28.00€
Victorinox Swissclassic Veitsitukki, 11 osaa Victorinox Swissclassic Veitsitukki, 11 osaa
269.00€  319.00€
Victorinox Juustoleikkuri 16cm Victorinox Juustoleikkuri 16cm
79.00€  99.00€
Yaxell Super Gou yleisveitsi 15cm Yaxell Super Gou yleisveitsi 15cm
269.00€  299.00€