Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm
44.00€  55.00€
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
59.00€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
46.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
69.00€
Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm
59.00€
Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm
59.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune Various Santoku 16,5cm

69.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune Various -sarjan santoku-kokkiveitsi, jossa 16,5cm pitkä terä. Röyhkeä veitsi niin ulkonäöltään kuin leikkuuteholtaankin! Suosittelemme.

Kanetsune Various -sarjan veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää terästä. Ytimenä toimii äärimmäisen kova ja laadukas White steel #2 -hiiliteräs, jonka kovuus rockwell asteikolla on C61-62! Uloimman terän päällä myös suojapinnoite estämässä ruostumista. Veitsissä on puukahva, joka istutettu terään muoviholkin avulla. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen!

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin niin ammattilaisille kuin ruoanlaiton vaativille harrastajille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Victorinox veitsitukki, suuri/musta
Victorinox veitsitukki, suuri/musta
Opiskelija paketti 2.
Opiskelija paketti 2.
Victorinox Leipäveitsi 21cm
Victorinox Leipäveitsi 21cm
Veitsimagneetti 45cm, alumiini
Veitsimagneetti 45cm, alumiini
Veitset.fi -opiskelijasetti 2.
Veitset.fi -opiskelijasetti 2.
Swibo siivutusveitsi 31cm
Swibo siivutusveitsi 31cm
Asettihaarukka, 125mm
Asettihaarukka, 125mm
Miyabi 5000MCD Leipäveitsi 23cm
Miyabi 5000MCD Leipäveitsi 23cm
Kulmaohjuri matalateräisille veitsille
Kulmaohjuri matalateräisille veitsille
V-Sharp Classic II terät, medium
V-Sharp Classic II terät, medium
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat
Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Swiss Modern Santoku 17cm Swiss Modern Santoku 17cm
75.00€  95.00€
Victorinox Fileointiveitsi 20cm Victorinox Fileointiveitsi 20cm
25.00€  29.00€
Victorinox santoku ovaalihionnalla, oranssi kahva Victorinox santoku ovaalihionnalla, oranssi kahva
39.90€  58.00€
Veitset.fi -timanttilasta, 2 puoleinen Veitset.fi -timanttilasta, 2 puoleinen
14.00€  18.00€
Fileointiveitsi 16cm Fileointiveitsi 16cm
19.00€  23.00€