Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm
49.00€
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
49.00€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm
49.00€
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
44.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
69.00€
Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm
59.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune Various Santoku 16,5cm

69.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune Various -sarjan santoku-kokkiveitsi, jossa 16,5cm pitkä terä. Röyhkeä veitsi niin ulkonäöltään kuin leikkuuteholtaankin! Suosittelemme.

Kanetsune Various -sarjan veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää terästä. Ytimenä toimii äärimmäisen kova ja laadukas White steel #2 -hiiliteräs, jonka kovuus rockwell asteikolla on C61-62! Uloimman terän päällä myös suojapinnoite estämässä ruostumista. Veitsissä on puukahva, joka istutettu terään muoviholkin avulla. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen!

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin niin ammattilaisille kuin ruoanlaiton vaativille harrastajille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
KAI Shun Classic Minisantoku 14cm
KAI Shun Classic Minisantoku 14cm
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm
Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm
RAN Kokkiveitsi 15cm
RAN Kokkiveitsi 15cm
TOJIRO Shirogami santoku 16,5cm, kiiltävä
TOJIRO Shirogami santoku 16,5cm, kiiltävä
Tamahagane Sakura kokkiveitsi 18cm
Tamahagane Sakura kokkiveitsi 18cm
KAI Shun Premier Minisantoku 14cm
KAI Shun Premier Minisantoku 14cm
MON Kokkiveitsi 20cm
MON Kokkiveitsi 20cm
Sanelli Juuresveitsi 10cm, suoraterä
Sanelli Juuresveitsi 10cm, suoraterä
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
V-Sharp Xtreme Edge timanttiteroitin, 4 terällä V-Sharp Xtreme Edge timanttiteroitin, 4 terällä
129.00€  159.00€
Veitsipussi, 8 veitselle Veitsipussi, 8 veitselle
24.00€  29.00€
Kalasetti Kalasetti
42.00€  52.00€
Eva Solo veitsitukki vino, valkoinen Eva Solo veitsitukki vino, valkoinen
86.00€  96.00€
Victorinox Renssausveitsi 15cm Victorinox Renssausveitsi 15cm
19.00€  24.00€