Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
49.90€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm Kanetsune Tsuchime Nakiri 16,5cm
55.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
49.90€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Siivutusveitsi 21cm Kanetsune Tsuchime Siivutusveitsi 21cm
49.00€  59.00€
Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm
46.00€  59.00€
Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm Kanetsune 2500 Kokkiveitsi 18cm
59.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune Various Santoku 16,5cm

49.90€  69.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune Various -sarjan santoku-kokkiveitsi, jossa 16,5cm pitkä terä. Röyhkeä veitsi niin ulkonäöltään kuin leikkuuteholtaankin! Suosittelemme.

Kanetsune Various -sarjan veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää terästä. Ytimenä toimii äärimmäisen kova ja laadukas White steel #2 -hiiliteräs, jonka kovuus rockwell asteikolla on C61-62! Uloimman terän päällä myös suojapinnoite estämässä ruostumista. Veitsissä on puukahva, joka istutettu terään muoviholkin avulla. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen!

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin niin ammattilaisille kuin ruoanlaiton vaativille harrastajille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Edge Crafter keskikarkea vaihtopinta
Edge Crafter keskikarkea vaihtopinta
Sanelli Renssausveitsi 14cm
Sanelli Renssausveitsi 14cm
Lintusakset, muovi
Lintusakset, muovi
Parafiiniöljy 200ml
Parafiiniöljy 200ml
Victorinox Fileointiveitsi 16cm
Victorinox Fileointiveitsi 16cm
MAC Käyräpääveitsi 6cm
MAC Käyräpääveitsi 6cm
Pikkuveitset, Arcos
Pikkuveitset, Arcos
Victorinox Vihannesveitsi 8cm, pinkki
Victorinox Vihannesveitsi 8cm, pinkki
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox Lihaveitsi/paistiveitsi 18cm Victorinox Lihaveitsi/paistiveitsi 18cm
21.00€  26.00€
YUKARI Kokkiveitsi 20cm YUKARI Kokkiveitsi 20cm
69.00€  99.00€
Veitset.fi -hiomakivi 3000/8000 Veitset.fi -hiomakivi 3000/8000
44.00€  55.00€
MAC lastenveitsi, pinkki MAC lastenveitsi, pinkki
30.00€  35.00€
MAC Jääveitsi MAC Jääveitsi
55.00€  64.50€