Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm Kanetsune Tsuchime Kokkiveitsi 18cm
44.00€  55.00€
Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm Kanetsune Minamoto Nakiri 16,5cm
59.00€  69.00€
Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm Kanetsune Tsuchime Vihannesveitsi 12cm
46.00€
Kanetsune Various Santoku 16,5cm Kanetsune Various Santoku 16,5cm
69.00€
Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm Kanetsune 2500 Santoku 16,5cm
59.00€
Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm Kanetsune 2500 Nakiri 16,5cm
59.00€
Tuotteen tiedot

Kanetsune Various Santoku 16,5cm

69.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Kanetsune Various -sarjan santoku-kokkiveitsi, jossa 16,5cm pitkä terä. Röyhkeä veitsi niin ulkonäöltään kuin leikkuuteholtaankin! Suosittelemme.

Kanetsune Various -sarjan veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää terästä. Ytimenä toimii äärimmäisen kova ja laadukas White steel #2 -hiiliteräs, jonka kovuus rockwell asteikolla on C61-62! Uloimman terän päällä myös suojapinnoite estämässä ruostumista. Veitsissä on puukahva, joka istutettu terään muoviholkin avulla. Veitsien teroituskulma on sama kuin suurimmassa osassa japanilaisia veitsiä eli 10 astetta. Mikäli veitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen!

Kanetsune veitset ovat hinta-laadultaan mielettömän hyviä työvälineitä, jotka soveltuvat täysin niin ammattilaisille kuin ruoanlaiton vaativille harrastajille! Kaikki Kanetsune veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa yli 800 vuotisen japanilaisen miekan valmistustekniikan perinteitä noudattaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Kanetsune veitset toimitetaan omissa lahjakoteloissaan.
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Timanttilasta hiomatelineellä, 2 puoleinen
Timanttilasta hiomatelineellä, 2 puoleinen
Mandoliini V-terällä, rosteri
Mandoliini V-terällä, rosteri
Kaasupoltin, valkoinen
Kaasupoltin, valkoinen
Victorinox Kokkiveitsi 19cm
Victorinox Kokkiveitsi 19cm
Sanelli Tomaattiveitsi 12cm
Sanelli Tomaattiveitsi 12cm
RAN Leipäveitsi 20cm
RAN Leipäveitsi 20cm
Arcos lasten kokkiveitsi 10cm, keltainen
Arcos lasten kokkiveitsi 10cm, keltainen
Victorinox Vihannesveitsi 8cm, vihreä
Victorinox Vihannesveitsi 8cm, vihreä
Veitset.fi -opiskelijasetti 4.
Veitset.fi -opiskelijasetti 4.
Chef's Choice Hybriditeroitin Crisscross
Chef's Choice Hybriditeroitin Crisscross
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat
Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox Leipäveitsi/Yleisveitsi 22cm Victorinox Leipäveitsi/Yleisveitsi 22cm
39.00€  46.00€
Victorinox Swissclassic Veitsitukki, 11 osaa Victorinox Swissclassic Veitsitukki, 11 osaa
239.00€  319.00€
Veitset.fi -kolmivaiheteroitin Veitset.fi -kolmivaiheteroitin
24.00€  36.00€
Samura DAMASCUS santoku 17,5cm Samura DAMASCUS santoku 17,5cm
69.00€  89.00€
RAN Leipäveitsi 20cm RAN Leipäveitsi 20cm
149.00€  169.00€