Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kaneyoshi Santoku Kaneyoshi Santoku
84.00€  92.00€
Kaneyoshi Taottu santoku Kaneyoshi Taottu santoku
139.00€
Kaneyoshi Nakiri Kaneyoshi Nakiri
92.00€
Tuotteen tiedot

Kaneyoshi Santoku

84.00€  92.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Japanilainen Santoku-kokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm. Kaneyoshin santoku on hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaista veitsistämme.

Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain muutamaa erilaista kokkiveistä. Kaneyoshilla on pitkät perinteet huippu-laadukkaiden terien valmistuksesta. 

Kaneyoshin erikoisuutena on kolmikerroksinen terärakenne, jossa sisin kerroksista on täyshiiliterästä. 100 % hiiliteräksen voisi sanoa olevan paras metallilaatu terien valmistamiseen. Sen ongelmana on vain helppo ja nopea ruostuminen, mutta Kaneyoshin miekkataikurit ovat kehittäneet ytimen ympärille ruostumattomat kerrokset. 

Tällä laminoidulla terärakenteella saadaan hiiliteräksen paras terävyys, terän pito ja teroitettavuus, mutta kromivoittoisemman teräksen ruostumattomuus. Teroituskulma Kaneyoshin veitsissä on 10 astetta ja pysyvät pitkään äärimmäisen terävinä. Laadukas laminoitu puukahva on kiinnitetty ruostumattomilla teräsniiteillä. Kahvasta saa miellyttävän ja pitävän otteen, ja se soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön, niin ammattilaisille kuin vaativille kotikokeillekin. 

Mikäli Kaneyoshin keittiöveitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen. Kaneyoshi keittiöveitset ovat ainoastaan leikkaamiseen, ohuen ja erittäin kovan teränsä takia ne eivät kestä vääntämistä, pudottelua, iskuja eivätkä kovien tai jäisten tuotteiden pilkkomista.  

Lukuisat ammattilaiset käyttävät Kaneyoshin veitsiä työskennellessään arvostetuissa ravintoloissa ympäri maailmaa. Mikäli osaat käsitellä veistä kunnioittaen, niin Kaneyoshin veitset ovat erittäin hyvä valinta, suosittelemme! Kaneyoshi veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Huom! Veitsien terissä tehtaan suojakalvo, joka on pestävä lämpimällä vedellä ja pesuaineella, ennen veitsen käyttöönottoa!

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Victorinox Lihaveitsi/paloitteluveitsi 20cm
Victorinox Lihaveitsi/paloitteluveitsi 20cm
MAC Sashimiveitsi 26cm, vasenkätinen
MAC Sashimiveitsi 26cm, vasenkätinen
Kaneyoshi Taottu santoku
Kaneyoshi Taottu santoku
Ruokahaarukka, 185mm
Ruokahaarukka, 185mm
V-Sharp Classic II terät, hieno
V-Sharp Classic II terät, hieno
MON Paistiveitsi 25cm
MON Paistiveitsi 25cm
Wüsthof Kokkiveitsi 20cm
Wüsthof Kokkiveitsi 20cm
Victorinox Vihannesveitsi 8cm, oranssi
Victorinox Vihannesveitsi 8cm, oranssi
Noyer veitsimagneetti 25cm
Noyer veitsimagneetti 25cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat
Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Swibo fileointiveitsi 16cm Swibo fileointiveitsi 16cm
24.00€  28.00€
YUKARI Minisantoku 12,5cm YUKARI Minisantoku 12,5cm
49.90€  69.00€
Eva Solo Magneto- Veitsimagneetti Eva Solo Magneto- Veitsimagneetti
49.90€  64.00€
Kaneyoshi Santoku Kaneyoshi Santoku
84.00€  92.00€
Swibo riistasetti Swibo riistasetti
89.00€  99.00€