Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Kaneyoshi Santoku Kaneyoshi Santoku
86.00€  92.00€
Kaneyoshi Taottu santoku Kaneyoshi Taottu santoku
139.00€
Kaneyoshi Nakiri Kaneyoshi Nakiri
92.00€
Tuotteen tiedot

Kaneyoshi Taottu santoku

139.00€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Käsin koristetaottu santokukokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm. Kaneyoshin santoku on yksi parhaista veitsistämme.

Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain muutamaa erilaista kokkiveistä. Kaneyoshilla on pitkät perinteet huippu-laadukkaiden terien valmistuksesta. 

Kaneyoshin erikoisuutena on kolmikerroksinen terärakenne, jossa sisin kerroksista on täyshiiliterästä. 100 % hiiliteräksen voisi sanoa olevan paras metallilaatu terien valmistamiseen. Sen ongelmana on vain helppo ja nopea ruostuminen, mutta Kaneyoshin miekkataikurit ovat kehittäneet ytimen ympärille ruostumattomat kerrokset. 

Tällä laminoidulla terärakenteella saadaan hiiliteräksen paras terävyys, terän pito ja teroitettavuus, mutta kromivoittoisemman teräksen ruostumattomuus. Teroituskulma Kaneyoshin veitsissä on 10 astetta ja pysyvät pitkään äärimmäisen terävinä. Laadukas laminoitu puukahva on kiinnitetty ruostumattomilla teräsniiteillä. Kahvasta saa miellyttävän ja pitävän otteen, ja se soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön, niin ammattilaisille kuin vaativille kotikokeillekin. 

Mikäli Kaneyoshin keittiöveitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen. Kaneyoshi keittiöveitset ovat ainoastaan leikkaamiseen, ohuen ja erittäin kovan teränsä takia ne eivät kestä vääntämistä, pudottelua, iskuja eivätkä kovien tai jäisten tuotteiden pilkkomista.  

Lukuisat ammattilaiset käyttävät Kaneyoshin veitsiä työskennellessään arvostetuissa ravintoloissa ympäri maailmaa. Mikäli osaat käsitellä veistä kunnioittaen, niin Kaneyoshin veitset ovat erittäin hyvä valinta, suosittelemme! Kaneyoshi veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Huom! Veitsien terissä tehtaan suojakalvo, joka on pestävä lämpimällä vedellä ja pesuaineella, ennen veitsen käyttöönottoa!

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Vihannessorvi Spiromat
Vihannessorvi Spiromat
Teroituskivi 3000/8000
Teroituskivi 3000/8000
Sanelli Juuresveitsi 10cm
Sanelli Juuresveitsi 10cm
Victorinox kuorija, rst
Victorinox kuorija, rst
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
KAI Shun Classic Kuorimaveitsi 6cm
Juustoveitsi/hedelmäveitsi 10cm
Juustoveitsi/hedelmäveitsi 10cm
Miyabi 5000MCD Leipäveitsi 23cm
Miyabi 5000MCD Leipäveitsi 23cm
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö aasialaisille veitsille
Chef's Choice M2100 Hiontayksikkö aasialaisille veitsille
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Global Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Global Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
99.00€  129.00€
Chef's Choice Timanttiteroitin Chef's Choice Timanttiteroitin
16.00€  19.00€
MAC kokkiveitsi 21cm MAC kokkiveitsi 21cm
58.00€  68.00€
Wusthof, puinen Veitsimagneetti 40cm Wusthof, puinen Veitsimagneetti 40cm
49.00€  59.00€
V-Sharp Classic II timanttiteroitin, 4 terällä V-Sharp Classic II timanttiteroitin, 4 terällä
149.00€  169.00€