|
|
Kasumi HM Santoku 18cm |
139.00€ |
|
|
Kasumi Hammer santoku-kokkiveitsi, jossa 18cm pitkä terä. Kasumi HM -sarjan veitset valmistetaan kolmikerrostaonta menetelmällä. Ydinterä on tehty VG-10 teräksestä, joka on todella kovaa. Kyljet ovat valmistettu sitkeämmästä teräksestä, joka on ruosteen kestävää ja suojaavat kovaa ydintä. Terän kovuus on HRC 59-60 ja se on teroitettu erittäin teräväksi. Kuumataonnalla valmistettu koristekuvionti veitsen terässä helpottaa leikkaamista luomalla veitseen tarttumatonta pintaa, vähän kuten ovaalihiotut terät. Kahva on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja polyasetaalihartsista, muoviseos joka kestää kosteutta ja kulutusta todella pitkään. Siitä saa mukavan otteen ja se on keittiökäytössä todella hygieeninen. Hammer -sarjan veitset ovat poikkeuksellisen laadukkaita materiaalien ja erinomaisen muotoilun ansiosta. Kaikki Kasumi Hammer –veitset valmistetaan japanissa. Teroituskulma on japanilaisille veitsille ominainen 10 astetta. Veitset toimitetaan lahjapaketissa. Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa. |
|
|
|
|
|