MON-sarjan eurooppalaistyylinen superhyvä fileointiveitsi, jossa taipuisa 23cm pitkä terä.
Terän jousto suunnilleen samaa luokkaa kuin Arcosin vastaava fileointiveitsi, ei kuitenkaan yhtä jäykkä kuin Victorinoxin fileointiveitsi.
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.
Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.