Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Victorinox Fileointiveitsi 20cm Victorinox Fileointiveitsi 20cm
25.00€  29.00€
MAC Posliinipuikko, 21,5cm MAC Posliinipuikko, 21,5cm
23.50€
RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
139.00€  149.00€
Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
36.00€  44.00€
Global Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Global Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
96.00€  129.00€
MAC Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm MAC Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
86.00€  97.00€
Tuotteen tiedot

SATAKE Noushu Masamune Santoku 17cm

44.00€  59.90€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Huippusuosittu Sataken Sword Smith -sarjan japanilaistyylinen santoku-kokkiveitsi kaikkeen pilkkomiseen! Terän pituus 17cm. Hyvä tasapaino & loistava hintalaatusuhde!

Veitsen terä on valmistettu japanilaisesta, ruostumattomasta Aichi AUS-8 teräksestä. Se ei vaadi paljoa teroitusta ja säilyttää loistavasti teränsä. Terän kovuus HRC 58-59. Kaareva kahva on valmistettu muovista, joka on hygieeninen, helppo puhdistaa, ergonomisesti muotoiltu ja siitä saa pitävän otteen leikatessa. Kahva on kiinnitetty terään teräksisellä kolkilla, joka varmistaa pysyvyyden. Toimitetaan lahjarasiassa.

Satake on yksi Japanin tunnetuimmista veitsibrändeistä. Se on ollut Japanin johtavia veitsimerkkejä jo 1940 luvulta alkaen, maailman parhaat kokit luottavat japanilaisiin veitsiin!  Japanin veitsentekoperinne alkoi samuraiden ajoista. Tällöin teroitus ja muotoilu kohdistuivat miekkoihin, mutta kun Japanissa tuli voimaan asetus, jonka myötä miekan valmistus kiellettiin, alkoivat japanilaiset valmistamaan laadukkaita veitsiä. Tällä tavoin opit ja taidot miekoista siirtyivät veitsiin ja muihin työvälineisiin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
GOU Paistiveitsi/viipalointiveitsi 25,5cm
GOU Paistiveitsi/viipalointiveitsi 25,5cm
Chef's Choice Timanttihiomakivi
Chef's Choice Timanttihiomakivi
Wüsthof Vihannesveitsi 12cm
Wüsthof Vihannesveitsi 12cm
Global Fileointiveitsi 15cm
Global Fileointiveitsi 15cm
Miyabi 5000MCD (musta) Kokkiveitsi 20cm
Miyabi 5000MCD (musta) Kokkiveitsi 20cm
Miyabi 7000D Kokkiveitsi 20cm
Miyabi 7000D Kokkiveitsi 20cm
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, keltainen
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, keltainen
Swibo siivutusveitsi/lohiveitsi 30cm, ovaalihiottu
Swibo siivutusveitsi/lohiveitsi 30cm, ovaalihiottu
Samura DAMASCUS veitsisetti, 3 osaa
Samura DAMASCUS veitsisetti, 3 osaa
Swibo fileointiveitsi 20cm, käyrä
Swibo fileointiveitsi 20cm, käyrä
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox Teräspuikko 23cm Victorinox Teräspuikko 23cm
16.00€  19.00€
Victorinox Swissclassic Veitsitukki, 11 osaa Victorinox Swissclassic Veitsitukki, 11 osaa
239.00€  319.00€
Hiomakiven pidike Hiomakiven pidike
22.00€  29.00€
KAI Shun Premier Kokkiveitsi 20cm KAI Shun Premier Kokkiveitsi 20cm
209.00€  238.00€
RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
139.00€  149.00€