Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Edge Crafter timanttiteroitin, 3 karkeutta Edge Crafter timanttiteroitin, 3 karkeutta
37.00€  47.00€
Victorinox Fileointiveitsi 20cm Victorinox Fileointiveitsi 20cm
25.00€  29.00€
RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm RAN Kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
139.00€  149.00€
MAC Posliinipuikko, 21,5cm MAC Posliinipuikko, 21,5cm
23.50€
Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
36.00€  42.00€
Exxent veitsilaukku 11:lle veitselle Exxent veitsilaukku 11:lle veitselle
20.00€
Toimitusehdot / www.veitset.fi

Hinnat

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla,

Veitset.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj

y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto Laskulla & Osamaksulla (kassalla maksutapa Paytrailin kautta)

Jousto Laskulla ja Osamaksulla on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voit maksaa Jousto Laskulla 20–1000 euron ja Jousto Osamaksulla 30–2000 euron ostoksia. 

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.  

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto Laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 2,42 % kuukausikorkoa. 

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.Jousto.com.

Svea lasku sekä pinssit

Svea Webpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla. Valitessasi maksutavaksi Svea Laskun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pinssit osoitteessa www.svea.fi/pins. Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan.
Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen luotoksi

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.


Yhteystiedot:

Svea Ekonomi Ab, filial i Finland

Mechelininkatu 1a

00180 Helsinki

Puhelin: 09 4242 3092

Sähköposti: webpay@svea.fi

www.sveawebpay.fi

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaat voivat tehdä tilauksia myös verkkolaskulla, jolloin toimitukset tehdään maksun suoritusten jälkeen. Yhteydenotot sähköpostitse - info@veitset.fi.

Toimituskulut

Postitse Suomessa toimitettavaan tilaukseen lisätään postituskulut 6,20€(toimitetaan Postin palvelupisteeseen). Toimituskulut SmartPOST -paketeille ovat 4,90€. SmartPOST-pakettien toimituksesta vastaa Posti. Paketti saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin. Saapumisesta saat tiedon tekstiviestillä(muista antaa matkapuhelinnumerosi tilaustiedoissa) tai sähköpostilla, jossa ilmoitetaan lokerokoodi ja paketin viimeinen noutopäivä. Ilman lokerokoodia pakettia ei saa noudettua. Mikäli SmartPOST -pakettisi koko on niin suuri että se ei mahdu pakettiautomaattiin, sen nouto täytyy sitten tehdä Postin toimipisteestä. Eurooppaan lähetettävien tuotteiden postituskulut ovat 25€. Tilattujen tuotteiden määrä tai koko eivät vaikuta postituskulun suuruuteen, vaan hinta on kiinteä, riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Yli 100 € tilauksesta maksamme toimituskulut. Kauppias ei maksa uudelleen postitusta, mikäli asiakas on ilmoittanut väärän postitusosoitteen ja se palautuu takaisin lähettäjälle. Myyjällä ei ole velvollisuutta palauttaa postimaksua peruutetuista tilauksista.

Huom! Kaikkien pakettiautomaattien osoitteet eivät aina pidä paikkaansa, koska niiden osoitteet joskus muuttuvat ja järjestelmä ei pysy aina täysin ajan tasalla. Mikäli noutopaikaksi ei saada laitettua valitsemaanne paikkaa, pyritään se lähettämään aina osoitettanne lähinnä olevaan noutopisteeseen.

Toimitusaika
 
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme pidemmästä toimitusajasta erikseen sähköpostilla tai puhelimitse. Kotimaan toimitusaika on 1-3 postipäivää. Tilauksen nouto Postista tulee tehdä seitsemän päivän sisällä sen saapumisesta, muutoin se palautuu takaisin lähettäjälle.

Ravintola-alan opiskelijat -10%

Ravintola-alan opiskelijoille -10% alennus normaalihintaisista tuotteista. Alennuksista sovittava aina etukäteen sähköpostitse - info@veitset.fi. Opiskelupaikat pystyttävä varmentamaan esim. opettajien kautta sähköpostitse.

Viallisen tuotteen palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen kauppiaan kanssa. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@veitset.fi tai puhelimella numerosta 040 565 1155. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta, tuotteen vaihdosta tai uudelleen lähettämisestä aiheutuneita kuluja, asiakas vastaa kuluista itse kaikissa tapauksissa. Kauppias ei myöskään ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle hänen maksamaansa postimaksua, vaikka tilauksen tuote tulisi palautuksena kauppiaalle takaisin ja tuotteen/tuotteiden summa palautettaisiinkin asiakkaalle rahana. Uudelleen lähettämisen hinta on aina kiinteä 6,20€. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Laskulla tai osamaksulla tehtyjen tilausten noutamatta jättämisestä Svea perii ostajalta 10€ + laskutuskulut, jotka ostaja joutuu maksamaan vaikka tilaus olisi kokonaisuudessaan palautunut kauppiaalle. Tämä peritään myös palautetuista tilauksista, ellei palautuksesta ole sovittu ennakkoon sähköpostitse. Laskulla tai osamaksulla tehtyjen tilausten palauttamisesta Svea perii postitusmaksun 6,20€, vaikka tuotteen/tuotteiden summa hyvitettäisiin. Tilausten peruuttamisesta on aina sovittava erikseen kauppiaan kanssa 14 päivän kuluessa tilauksen teosta. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin asiakaspalautus.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Takuu

Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä, ei normaalista käytöstä johtuvaa kulumista tai tuotteen väärinkäyttöä.

Kierrätys

Pakettilähetyksissä pyrimme käyttämään kierrätysmateriaaleja, joten voit saada tuotteesi vanhassa pahvilaatikossa. Näin säästämme luontoa, kun hyödynnämme vanhat pakkausmateriaalit.

Tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation)

Tässä yritystämme & verkkokauppaamme koskeva tietosuojaseloste:

tietosuojaseloste_gdpr_01

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@veitset.fi
- Puhelimella numerosta 040 565 1155


Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
Victorinox Kondiittoriveitsi/leipäveitsi Victorinox Kondiittoriveitsi/leipäveitsi
36.00€  42.00€
Wüsthof Oikaisukivi 80 Wüsthof Oikaisukivi 80
25.00€  29.00€
Victorinox Timanttipuikko 23cm Victorinox Timanttipuikko 23cm
39.00€  49.00€
Veitsituppi, yleismalli Veitsituppi, yleismalli
7.00€  9.90€
Opiskelija paketti 4. Opiskelija paketti 4.
109.00€  129.00€