Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Veitsen teroitus Käyttötarkoitus Videot Chaîne des Rôtisseurs
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
English Suomi
Valmistajat
Tietosivut
Eniten ostetut
Victorinox Fileointiveitsi 20cm Victorinox Fileointiveitsi 20cm
25.00€  29.00€
MAC Posliinipuikko, 21,5cm MAC Posliinipuikko, 21,5cm
23.50€
Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm Victorinox kokkiveitsi/yleisveitsi 20cm
36.00€  44.00€
Timanttilasta, 2 puoleinen Timanttilasta, 2 puoleinen
19.90€
Wüsthof Hiomakivi 3000/8000 Wüsthof Hiomakivi 3000/8000
69.00€  82.00€
Veitset.fi -veitsipussi, 8 veitselle Veitset.fi -veitsipussi, 8 veitselle
8.00€  10.00€
Tuotteen tiedot

SATAKE Noushu Masamune Santoku 17cm

43.00€  59.90€

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Huippusuosittu Sataken Sword Smith -sarjan japanilaistyylinen santoku-kokkiveitsi kaikkeen pilkkomiseen! Terän pituus 17cm. Hyvä tasapaino & loistava hintalaatusuhde!

Veitsen terä on valmistettu japanilaisesta, ruostumattomasta Aichi AUS-8 teräksestä. Se ei vaadi paljoa teroitusta ja säilyttää loistavasti teränsä. Terän kovuus HRC 58-59. Kaareva kahva on valmistettu muovista, joka on hygieeninen, helppo puhdistaa, ergonomisesti muotoiltu ja siitä saa pitävän otteen leikatessa. Kahva on kiinnitetty terään teräksisellä kolkilla, joka varmistaa pysyvyyden. Toimitetaan lahjarasiassa.

Satake on yksi Japanin tunnetuimmista veitsibrändeistä. Se on ollut Japanin johtavia veitsimerkkejä jo 1940 luvulta alkaen, maailman parhaat kokit luottavat japanilaisiin veitsiin!  Japanin veitsentekoperinne alkoi samuraiden ajoista. Tällöin teroitus ja muotoilu kohdistuivat miekkoihin, mutta kun Japanissa tuli voimaan asetus, jonka myötä miekan valmistus kiellettiin, alkoivat japanilaiset valmistamaan laadukkaita veitsiä. Tällä tavoin opit ja taidot miekoista siirtyivät veitsiin ja muihin työvälineisiin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Vihannesveitsi 12cm
Vihannesveitsi 12cm
V-Sharp Classic II terät, karkea
V-Sharp Classic II terät, karkea
MAC Kokkiveitsi 18cm
MAC Kokkiveitsi 18cm
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, vihreä
Victorinox Tomaattiveitsi 11cm, vihreä
Miyabi 5000MCD Kuorimaveitsi 9cm
Miyabi 5000MCD Kuorimaveitsi 9cm
Arcos Veitsitukki, 6 osaa
Arcos Veitsitukki, 6 osaa
Sanelli Juustoveitsi 18cm
Sanelli Juustoveitsi 18cm
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat
Jousto lasku & osamaksu
Tarjoukset
CLASSIC IKON Kokkiveitsi 20cm CLASSIC IKON Kokkiveitsi 20cm
109.00€  124.00€
MAC kokkiveitsi 21cm MAC kokkiveitsi 21cm
62.00€  68.00€
Victorinox Kokkiveitsi 28cm Victorinox Kokkiveitsi 28cm
59.00€  73.00€
YUKARI Kokkiveitsi 20cm YUKARI Kokkiveitsi 20cm
86.00€  99.00€
Victorinox Kokkiveitsi 22cm Victorinox Kokkiveitsi 22cm
35.00€  44.00€