Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitusehdot

Hinnat

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla,

Veitset.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj

y-tunnus: 2122839-7Innova 2Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto Laskulla & Osamaksulla (kassalla maksutapa Paytrailin kautta)

Jousto lasku ja osamaksu Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaat voivat tehdä tilauksia myös verkkolaskulla, jolloin toimitukset tehdään maksun suoritusten jälkeen. Yhteydenotot sähköpostitse - info@veitset.fi.

Toimituskulut Posti

Postitse Suomessa toimitettavaan tilaukseen lisätään postituskulut 6€(toimitetaan Postin palvelupisteeseen). Toimituskulut SmartPOST -paketeille ovat 4,90€. SmartPOST-pakettien toimituksesta vastaa Posti. Paketti saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin. Saapumisesta saat tiedon tekstiviestillä(muista antaa matkapuhelinnumerosi tilaustiedoissa) tai sähköpostilla, jossa ilmoitetaan lokerokoodi ja paketin viimeinen noutopäivä. Ilman lokerokoodia pakettia ei saa noudettua. Mikäli SmartPOST -pakettisi koko on niin suuri että se ei mahdu pakettiautomaattiin, sen nouto täytyy sitten tehdä Postin toimipisteestä. Eurooppaan lähetettävien tuotteiden postituskulut ovat 25€. Tilattujen tuotteiden määrä tai koko eivät vaikuta postituskulun suuruuteen, vaan hinta on kiinteä, riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Yli 100 € tilauksesta maksamme toimituskulut. Kauppias ei maksa uudelleen postitusta, mikäli asiakas on ilmoittanut väärän postitusosoitteen ja se palautuu takaisin lähettäjälle. Myyjällä ei ole velvollisuutta palauttaa postimaksua peruutetuista tilauksista.

Huom! Kaikkien pakettiautomaattien osoitteet eivät aina pidä paikkaansa, koska niiden osoitteet joskus muuttuvat ja järjestelmä ei pysy aina täysin ajan tasalla. Mikäli noutopaikaksi ei saada laitettua valitsemaanne paikkaa, pyritään se lähettämään aina osoitettanne lähinnä olevaan noutopisteeseen.

Postin kotiinkuljetus (Express-paketti)

Hinta 12€ alle 100€ tilauksissa, 0€ yli 100€ tilauksissa. Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Mikäli pakettia ei voida toimittaa kotiosoitteeseen, on se myöhemmin noudettavissa postitoimipaikasta. Posti säilyttää paketteja 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Matkahuolto

Matkahuollon lähellä-paketti - Paketit toimitetaan lähimpään tai valittuun toimipisteeseen. R-Kioski, K-Market, S-Market, Matkahuollon pakettiautomaatit/palvelupisteet ym. Toimituskulut Matkahuollon paketeille ovat 4,90€. Yli 100€ tilaukset tulevat ilman toimituskuluja.

Toimitusaika Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tai matkahuoltoon tilauspäivänä tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme pidemmästä toimitusajasta erikseen sähköpostilla tai puhelimitse. Kotimaan toimitusaika on 1-3 postipäivää. Tilauksen nouto Postista tai Matkahuollosta tulee tehdä seitsemän päivän sisällä sen saapumisesta, muutoin se palautuu takaisin lähettäjälle.

Ravintola-alan opiskelijat -10%

Ravintola-alan opiskelijoille -10% alennus normaalihintaisista tuotteista. Alennuksista sovittava aina etukäteen sähköpostitse - info@veitset.fi. Opiskelupaikat pystyttävä varmentamaan esim. opettajien kautta sähköpostitse.

Viallisen tuotteen palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen kauppiaan kanssa. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@veitset.fi tai puhelimella numerosta 040 565 1155. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta, tuotteen vaihdosta tai uudelleen lähettämisestä aiheutuneita kuluja, asiakas vastaa kuluista itse kaikissa tapauksissa. Kauppias ei myöskään ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle hänen maksamaansa postimaksua, vaikka tilauksen tuote tulisi palautuksena kauppiaalle takaisin ja tuotteen/tuotteiden summa palautettaisiinkin asiakkaalle rahana. Uudelleen lähettämisen hinta on aina kiinteä 6,20€. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Laskulla tai osamaksulla tehtyjen tilausten noutamatta jättämisestä peritään ostajalta 10€ + laskutuskulut, jotka ostaja joutuu maksamaan vaikka tilaus olisi kokonaisuudessaan palautunut kauppiaalle. Tämä peritään myös palautetuista tilauksista, ellei palautuksesta ole sovittu ennakkoon sähköpostitse. Laskulla tai osamaksulla tehtyjen tilausten palauttamisesta peritään postitusmaksun 6,20€, vaikka tuotteen/tuotteiden summa hyvitettäisiin. Tilausten peruuttamisesta on aina sovittava erikseen kauppiaan kanssa 14 päivän kuluessa tilauksen teosta. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin asiakaspalautus.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Takuu

Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä, ei normaalista käytöstä johtuvaa kulumista tai tuotteen väärinkäyttöä.

Kierrätys

Pakettilähetyksissä pyrimme käyttämään kierrätysmateriaaleja, joten voit saada tuotteesi vanhassa pahvilaatikossa. Näin säästämme luontoa, kun hyödynnämme vanhat pakkausmateriaalit.

}