Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Akifusa Damascus Kurouchi Santoku 17cm

177,00 €
sis. 24 % ALV

Akifusan äärimmäisen upea santoku-kokkiveitsi, jossa 17cm pitkä terä.

Monikerrostaottu terä, Aogami Super -hiiliteräs ytimellä. Kovuus järisyttävät HRC 64-65, äärimmäinen leikkuuteho joka kestää pitkään. Aogami Superia pidetään yhtenä parhaiten toimivista terämateriaaleista, joita lukuisat sepät käyttävät japanilaisten veitsien valmistuksessa. Tumma Kurouchi vasarataonta antaa viimeistelyn upealle taideteokselle, mutta jättää vastineeksi erittäin suorituskykyisen, pitkäikäisen ja kauniin veitsen. Kahva on valmistettu mustapuusta eli eebenpuusta, joka raskasta ja kovaa. Kahvan oikealla puolella kulma eli ei sovellu niin hyvin vasenkätiselle henkilölle. Toimitetaan lahjarasiassa.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


}