Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

EKA Yhdistelmäveitsi G4, Oranssi

149,00 €
sis. 24 % ALV

EKA SwingBlade G4, joka uusittu malli kaikkien tuntemasta G3 yhdistelmäveitsestä. Erityisesti metsästäjille suunniteltu veitsi, jossa perinteinen puukkoterä ja erikoissuunniteltu nylkyterä! Tylppä nylkyterä ei vahingoita sisäelimiä niihin osuessaan, ja tekee näin suolistamisesta ja nahan nylkemisestä helppoa.

EKA G4:n upea ulkonäkö, muotoilu ja huippulaatu on pidetty muuttumattomana. Terä on siis edelleen valmistettu ruotsalaisen Sandvikin ruostumattomasta teräksestä. Uutuustoimintona EKA G4 veitsen saa purettua kokonaan auki yhdellä klikkauksella, joka mahdollistaa veitsen täydellisen puhdistuksen joka käytön jälkeen ja puhdistus onnistuu myös veitsen sisäpuolelta. Myös vyökotelo on uudistettu käteväkäyttöisempään ja vähemmän tilaa vievään malliin. G4 toimitetaan tyylikkässä lahjapakkauksessa. Kuminen kahva on miellyttävä käteen ja siitä saa pitävän otteen märälläkin kädellä. Tämä tekee työskentelystäsi entistäkin nopeampaa!

Terän pituus 100/80mm, kokonais pituus 215mm, terän paksuus 2,9mm, paino 135g. Toimitusaika n. viikko.

EKA-Knivar on kansainvälisesti tunnettu ruotsalainen yritys, jonka veitsiä on valmistettu jo yli sadan vuoden ajan. Lisäksi niillä on 10-vuoden takuu valmistus- ja materiaali virheiden varalle. EKA-veitset ovat tulleet tunnetuksi korkealaatuisista valmistus materiaaleista, tyylikkyydestä sekä käytännöllisestä muotoilustaan.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


}