Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Japanilainen Santoku-kokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm. Kaneyoshin santoku on hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaista veitsistämme.
Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain muutamaa erilaista kokkiveistä. Kaneyoshilla on pitkät perinteet huippu-laadukkaiden terien valmistuksesta.
Kaneyoshin erikoisuutena on kolmikerroksinen terärakenne, jossa sisin kerroksista on täyshiiliterästä. 100 % hiiliteräksen voisi sanoa olevan paras metallilaatu terien valmistamiseen. Sen ongelmana on vain helppo ja nopea ruostuminen, mutta Kaneyoshin miekkataikurit ovat kehittäneet ytimen ympärille ruostumattomat kerrokset.
Tällä laminoidulla terärakenteella saadaan hiiliteräksen paras terävyys, terän pito ja teroitettavuus, mutta kromivoittoisemman teräksen ruostumattomuus. Teroituskulma Kaneyoshin veitsissä on 10 astetta ja pysyvät pitkään äärimmäisen terävinä. Laadukas laminoitu puukahva on kiinnitetty ruostumattomilla teräsniiteillä. Kahvasta saa miellyttävän ja pitävän otteen, ja se soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön, niin ammattilaisille kuin vaativille kotikokeillekin.
Mikäli Kaneyoshin keittiöveitset ovat pitkään kosteissa paikoissa, alkaa terän ydin tummumaan mutta se ei käytännössä haittaa lainkaan. Tämä kertoo vain että kyseessä on äärimmäisen kova terärakenne, jonka takia suosittelemme veitsen kuivaamista heti käytön tai pesun jälkeen. Kaneyoshi keittiöveitset ovat ainoastaan leikkaamiseen, ohuen ja erittäin kovan teränsä takia ne eivät kestä vääntämistä, pudottelua, iskuja eivätkä kovien tai jäisten tuotteiden pilkkomista.
Lukuisat ammattilaiset käyttävät Kaneyoshin veitsiä työskennellessään arvostetuissa ravintoloissa ympäri maailmaa. Mikäli osaat käsitellä veistä kunnioittaen, niin Kaneyoshin veitset ovat erittäin hyvä valinta, suosittelemme! Kaneyoshi veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.
Huom! Veitsien terissä tehtaan suojakalvo, joka on pestävä lämpimällä vedellä ja pesuaineella, ennen veitsen käyttöönottoa!