Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Laatupuukko Kokkiveitsi 18cm, pieni

109,00 €
sis. 24 % ALV

Kotimaista laatua arvostavan keittiömestarin uskollinen ja vankka palvelija. Pieni Kokkiveitsi ei jää isomman virkasisarensa varjoon häpeämään, vaan suoriutuu keittiön haasteista kunnialla. Veitsiä tehtiin alunperin vain isompaa mallia, mutta ajan saatossa asiakkaidemme toiveesta toimme valikoimaan myös pienemmän, kevennetyn version klassisesta tuotteestamme. Tämä veitsi on isompaa sisartaan n. 68 grammaa kevyempi ja n. 27 mm lyhyempi. Ei siis ole oikeastaan kysymys siitä, kumpi koko on parempi, vaan siitä minkä koet parhaaksi omaan käyttöösi ja käteesi.

Visakovuinen kahva yhdistettynä karkaistuun hiiliteräkseen antaa veitselle sisukkaan ja karun kauniin ulkomuodon. Inspiraatio tähän veitseen on saatu suomalaisen ilmaston luonnonvoimista. Se on täynnä voimaa, sitkeyttä ja omanlaistaan pyyteetöntä kauneuttaan. Veitsi on keittiösi paras ystävä, joka ei meille suomalaiseen tuttuun tyyliin tee itsestään numeroa, muttei tosipaikan tullen ei jätä ystäväänsä pulaan. Pieni Kokkiveitsi on aina paikalla, odottamassa, valmiina toimintaan.

Vaatimattomasta luonteestaan huolimatta, on veitsen paikka oikeutetusti keittiösi paraatipaikalla. Tällöin ystäväsi ja vieraasi näkevät sinun tehneen oikean valinnan. Valinnan, joka on kotimainen, vastuullinen ja tukee suomalaista pienyrittäjyyttä ja käsityöperinnettä.

Kokkiveitsemme valmistetaan käsityönä, jolloin voimme varmistaa ainutlaatuisen designin lisäksi korkean laadun, joka saa muovikahvaiset markettiveitset kalpenemaan rinnallaan. Joutunet siis kierrättämään vanhat veitsesi tämän hankittuasi. Terä on helppohoitoinen ja pitää, oikein hoidettuna, teränsä erittäin pitkään.

Hoito-ohje:

Tämä veitsi on todella helppohoitoinen, ja sen terä on helppo teroittaa tarvittaessa. Päivittäisessä käytössä riittää, kun muistat huuhdella ja kuivata terän käytön jälkeen. Terän voi tarvittaessa pestä astianpesuaineella, jos olet käsitellyt terällä esimerkiksi raakaa lihaa tai kalaa.

Astianpesukoneessa veistä ei tule missään nimessä pestävän. Veitsi menee yksinkertaisesti pilalle, jolloin joudut ostamaan uuden.

Kahvaa ei tule erikseen pestä, vaan se pysyy parhaiten puhtaana ja hyvänä, kun pidät sitä käsittelevän käden kuivana ja puhtaana.

Tarkemmat tuotetiedot:

Terän materiaali: karkaistu hiiliteräs (alkuperä: Uddeholm STR hiiliterä)

Kahva: kotimaista visakoivua

Terän kovuus: 58 HRC 

Terän pituus: 180 mm

Kahvan pituus: 137 mm

Kokonaispituus: 321 mm

Paino: 187 g

Jokainen veitsi valmistetaan käsin tehden niistä omia yksilöitään, jolloin mitat voivat hieman poiketa ilmoitetuista millimetrimääristä. Toinen versiomme samasta veitsestä on hieman suurempi.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


}