Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

MAC Nashiji Santoku 17cm

265,00 €
sis. 24 % ALV

Upea MAC Nashiji Santoku-kokkiveitsi, jossa 17cm pitkä terä.

Usean vuoden kehitystyön tuloksena MAC Knife esittelee ylpeänä Nashiji-veitsisarjan. Sarja koostuu kolmesta veitsestä - kokkiveitsi, santoku-veitsi sekä kuorimisveitsi. Kokoamalla vuosikymmenien ammattitaidon yhteen ovat parhaat veitsisepät luoneet uusimman veitsisarjan, jonka estetiikka hivelee silmää ja käyttökokemus on taattua MAC-laatua. MAC-veitset on valmistettu kokonaan Japanissa Sekin kaupungissa, jonka veitsisepät ovat olleet arvostettuja miekantekijöitä jo keskiajalta lähtien. 

MAC-terät tehdään ruostumista vastustavasta, runsashiilisestä kromi-molybdeeni-vanadiiniseosteisesta hiiliteräksestä. Terät on hiottu ja teroitettu käsin vesijäähdytteisillä hiomakivillä valmiin terän laadun optimoimiseksi. Partaveitsenterävät ja ohuet terät ovat terävämpiä ja pysyvät pitempään terävinä. Teräksen kovuus on optimaalinen, HRC 59˚, mikä tekee uudelleenteroittamisen helpoksi. Tunnusomainen MAC-kulma on perinteisen japanilaisen yksiviisteisen talttaterän (kataba) ja länsimaisen kaksiviisteisen V-terän (ryoba) yhdistelmä, jossa särmä poikkeaa hiukan keskiviivasta ja teräkulma on noin 45,5˚. Tämä terä on helppo teroittaa ja sopii hyvin sekä ohueen viipalointiin että suoraan leikkaamiseen. 

Nashiji-sarjan veitsissä on näyttävä Tsuchime (taottu) viimeistely. Tämä jättää pintaan taonnan jäljet, mutta myös ilmaa leikattavan pinnan ja veitsen väliin, jolloin ruoka irtoaa veitsestä helpommin. Nashiji-sarjan veitsissä on hygieeninen holkki kahvassa, joka estää lian kerääntymistä kahvan ja terän väliin. Kahva on muotoilultaan uudistettu ja levenee loppua kohden. Kahva on myös asetettu kaartumaan hieman ylöspäin, jolloin käsi pääsee työskentelemään luonnollisessa asennossa.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


}