Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Mcusta Zanmai Pro Zebra Kokkiveitsi 21cm

249,00 €   179,60 €   -28%
sis. 24 % ALV

Mahtava Mcusta Zanmai Pro Zebra kokkiveitsi, jossa 21cm pitkä terä. Monipuolinen keittiöveitsi monenlaisten tuotteiden leikkaamiseen, silppuamiseen ja viipaloimiseen. Täydellinen terän tasapaino tekee työskentelystä vaivatonta sekä vähentää käden väsymistä.

- Damascus terä - 33 kerrosta, VG-10 ydin

- Kahva - micarta(laminoitu kangas. Micarta on puun näköistä ja tuntuista, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää) 

- Kovuus - 61 HRC 

- Kokonaispituus - 35,6 cm 

- Terän leveys - 4,5 cm 

- Terän paksuus - 1,85 mm 

- Teroitusmenetelmä - kaksipuolinen symmetrinen hionta 

- Paino - n. 195 g 

- Toimitetaan pehmustetussa lahjarasiassa

- Valmistettu Japanissa 

Mcusta Zanmai -yhtiö on yksi japanilaisen veitsiteollisuuden johtajista, perustettu vuonna 1964. Zanmai tarkoittaa luksusta, se näkyy jokaisen mallin tuotannossa. Veitsissä näkyy "ainutlaatuinen" tuotantoprosessi. Aluksi veitset leikataan laserilla teräslevyistä, laser ei rasita terästä, mikä tekee terästä kestävämmän. Seuraavaksi terät kylmätaotaan. Tämä tarkoittaa teräksen paljon parempia parametreja, kuten lisääntynyttä teräksen tiheyttä, kulutuskestävyyttä ja korkeampaa kovuutta. Veitset on koottu ja teroitettu käsin, jotta varmistetaan Mcusta Zanmai -veitsien paras laatu.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


}