Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Miyabi Mizu Kokkiveitsi 20cm

279,00 €
sis. 24 % ALV

Upea Miyabi Mizu -sarjan kokkiveitsi, jossa 20cm pitkä terä.

Ainutlaatuinen estetiikka ja toiminnallisuus kulkevat symbioosissa MIYABI Mizu sarjan veitsien terän ja kahvan kanssa. Sarjan veitset näyttävät hyvältä ja niiden toiminnalliset ominaisuudet ovat tehneet vaikutuksen lukuisiin ammattilaisiin ympäri maailman. Terän ja kahvan ergonominen muotoilu takaa täydellisen tasapainon.

MIYABI Mizu sarjan veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää ruostumatonta terästä. Terän ydin on superkovaa MicroCarbide MC63 pulveriterästä. Terä on karkaistu käyttäen kehitettyä CRYODUR® prosessia (mukaan lukien terän jäähdyttäminen -196 °C), joka takaa äärimmäisen kovuuden - huikeat C63 Rockwellin asteikolla! Honbazuke hionnalla saadaan viimeisteltyä optimaalinen, erittäin terävä terä. Kylkien upea, käsintehty 'vasarataonta' antaa jokaiselle veitselle oman uniikin ulkonäön. Kahvat ovat valmistettu micartasta, joka on kankaiden ja hartsin sekoitusta. Puun näköistä ja tuntuista, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää. Lisäksi micartan pitävyys paranee, mitä enemmän sitä käytetään. Nämä veitset ovat innostaneet niin ammattilaisia kuin vaativia kotikokkejakin.

Zwillingin Miyabi-sarjat valmistetaan Japanissa, Sekin kaupungissa. Miyabi-sarjojen veitset ovat korkealaatuisia ja teknologisesti kehittyneitä ruuanvalmistusvälineitä. Sekin tehtaan omistaa maailmankuulu keittiövälineiden valmistaja Zwilling J.A. Henckels. Nämä japanilaiset veitset, ovat nopeasti saavuttaneet suosiota ammattikokkien keskuudessa. Yli 280-vuotisen historian aikana veitsien valmistus on hiotunut huippuunsa tietämyksen ja teknologian ansiosta. Myös keittiövälineiden sekä veitsien valikoima on laajentunut vuosien saatossa. Saksalainen Zwilling J.A. Henckels lukeutuu yhteen maailman johtavista veitsien valmistajista, jonka tarina alkaa jo vuodesta 1731. Zwillingin tavaramerkki takaa korkeinta mahdollista laatua ja toimivuutta.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa. 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


}