Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Ohishin damascus taottu nakiri-kokkiveitsi, jossa 16,5cm pitkä terä & hyvä tasapaino. Erittäin upea veitsi.
Ydinteränä toimii tunnettu VG10 teräs, joka käytetään lukuisten damascus terien ytimenä. Kovuus HRC 61-62. Terässä 'vasara' viimeistely joka luo ulkonäköä sekä vähentää tuotteiden tarttumista terään leikattaessa. Laminoidusta pakkapuusta valmistettu kahva on miellyttävä kädessä ja hyvin kulutusta kestävä. Ohishi veitset valmistetaan Fuji -vuoren lähellä, pienessä Ohishin kylässä, Japanissa. Toimitetaan lahjarasiassa.
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.
Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.