Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Upea Ohishi Ginsan kokkiveitsi, jossa 21cm pitkä terä.
Taotun terän ydin on valmistettu hyvin kovasta Ginsan -teräksestä(HRC 61), jonka leikkuuteho on hyvä ja terä on erittäin sitkeä. Terässä Nashiji viimeistely, joka antaa sille röyhkeän ulkonäkönsä. Kahva valmistettu lämpimästä ja hyvin kulutusta kestävästä pakkapuusta. Terä kiinnitetty kahvaan taotulla teräsholkilla ja kolmella niitillä, joka takaa pysyvyyden. Toimitetaan lahjarasiassa.
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.