Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Erittäin upea Ohishi Suminagashi Santoku, jossa 16,5cm pitkä terä.
Terässä mattamainen Suminagashi(kelluva muste marmorointi) viimeistely. Ydinterän molemmin puolin erottuvat selkeästi aaltoina neljä eri taonta kerrosta. Tämä käsittely sekä ammattitaito yhdessä luovat niistä todellisia taideteoksia. Ydinterä on valmistettu japanilaisesta Shirogami -hiiliteräksestä(white paper steel), joka on karkaistu HRC 60-62 kovuuteen! Tämä tarkoittaa huippuluokan terävyyttä ja pitkää teräkestoa. Veitsissä myös täydellinen tasapaino kahvan ja terän suhteen, joka helpottaa työskentelyä ja estää käden väsymistä. Kahdeksankulmainen kahva valmistettu zelkova -puusta, joka on kestävää ja hyvin likaa hylkivää. Ohishi veitset valmistetaan Fuji -vuoren lähellä, pienessä Ohishin kylässä, Japanissa. Toimitetaan lahjarasiassa.
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.