Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Rokushiro Damascus kokkiveitsi 18cm

136,00 €   109,30 €   -20%
sis. 24 % ALV

Rokushiro Damascus kokkiveitsi, jossa 18cm pitkä terä. Markkinoiden edullisin, aito japanilainen damascus taottu keittiöveitsi erinomaisella hintalaatusuhteella. Suosittelemme ehdottomasti.

Rokushiro keittiöveitset ovat perineet perinteisen japanilaisen miekan valmistusmenetelmän. Kaikki Rokushiro veitset valmistetaan Sanjossa, Japanissa. Sanjo on ollut maailmankuulu keittiöveitsienvalmistajien tuotantoalue jo yli 400 vuoden ajan. Rokushiro veitset ovat huippuluokan käsityöläisten valmistamia, joihin on piilotettu viehätys, joka kiehtoo kaikkia niitä näkeviä sekä käyttäviä henkilöitä. Veitset nimettiin Uchida -suvun esi-isän Rokushi Yajiman mukaan. Rokushiro veitsien mukana tulee ylpeys omistajuudesta, oikealla käytöllä ja hoidolla tämä japanilainen mestariteosveitsi kestää koko eliniän. 

Japanilaisten ammattiteroittajien kokemus yhdistettynä VG10 teräkseen takaa huippuluokan terävyyden. Terän kovuus on HRC 59-60. Tämä tarkoittaa että veitsi pysyy terävänä erittäin pitkään. VG10 ytimen ympärille on molemminpuolin taottu vähähiilistä ja korkeahiilistä ruostumatonta terästä lisäämään terän sitkeyttä ja kestävyyttä. 37 kerroksisesta damascus taonnasta johtuen mikään näiden kerrosten luomasta, aaltoilevasta kuviosta ei ole identtinen, vaan jokainen teräkuvio on uniikki. Ergonominen micarta -kahva on erittäin kestävä ja sopii täydellisesti käteen hallinnan takaamiseksi. Monilaminaattirakenne varmistaa miellyttävän käyttökokemuksen, pitkän kestävyyden sekä pidon lisääntyvyyden lukuessaan. Soveltuu oikea- tai vasenkätisille kokeille kotona tai ravintoloissa. Rokushiron teroituskulma on pieni, noin 10 astetta eli sama kuin suurimmalla osalla japanilaisista keittiöveitsistä.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Rokushiro veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


}