Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Ryda Damascus kokkiveitsi 20cm

189,00 €   178,99 €   -5%
sis. 24 % ALV

Upea Ryda Damascus kokkiveitsi, jossa 20,5cm pitkä terä. 

Ryda veitset ovat ruotsalaisen keittiömestari Viktor Ingemarssonin suunnittelemia huippulaadukkaita, ammattitason työkaluja, jotka valmistetaan aasiassa. Terissä 73 -kerroksinen damascus taonta, jonka ydin valmistettu erittäin kovasta ST650 pulveriteräksestä. Ydinterän kovuus on huimat HRC 62-63, mikä tarkoittaa että veitsi pysyy terävänä poikkeuksellisen pitkään ja sillä pystyy työskentelemään pitkiäkin aikoja ilman teroitus. Ergonomisesti muotoiltu kahva on valmistettu kestävästä ja hygieenisestä oliivipuusta. Veitsi tuntuu kahvansa ansiosta lämpimältä kädessä. Terän ja kahvan tasapaino on hyvin balanssissa eli käsi ei väsy vaikka työskentelisit pidempään. Toimitetaan lahjarasiassa. Tuotteen toimitusaika n. viikko.

Ryda keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


}