Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Voi ja pehmeä juusto ovat monikäyttöisiä ruoka-aineita, joiden käsittely on vaivatonta erikseen niitä varten valmistetulla Swiss Classic juusto- ja voiveitsellä. Terän suunnittelu vähentää kitkaa leikatessa voita tai pehmeää juustoa ja veitsen ergonominen kahva sopii hyvin käteen. Kärjen haarukkapiikit puolestaan tekevät tarjoilusta helppoa.
- Terän pituus: 13 cm
- Materiaali: PP, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Swiss Classic
Victorinox Swiss Classic -sarjan suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon kaikki keittiön pilkkomistarpeet. Sarjasta löytyykin väline lähes jokaiseen askareeseen, oli kyseessä sitten raaka-aineiden hienontaminen, siivutus tai kuoriminen. Sarjan veitset ovat kevyitä, konepesun kestäviä ja 100% Sveitsissä valmistettuja.