Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Victorinoxin erittäin suosittu, 17cm terällä varustettu santoku-kokkiveitsi. Terässä on lisäksi ovaalihionnat, jotka auttavat terää liikkumaan paremmin ja hieman ehkäisevät tarttuvuutta, esimerkiksi vihanneksia viipaloidessa. Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden. Muodoltaan kahva on Victorinoxin mainioksi todettua ammattimallia. Mattapintaisessa kahvassa ote pitää, vaikka kahva olisi märkä tai öljyinenkin.
Kokkiveistä voi hyvällä syyllä sanoa keittiön tärkeimmäksi työvälineeksi. Kokkiveitsessä on korkea terä, jotta sormet mahtuvat kahvan ja laudan väliin leikattaessa. Terän pituus on 15cm-25cm, pidempiäkin kokkiveitsiä on saatavilla, mutta niiden käyttö on jo hyvin kömpelöä. Suosittelemme kokkiveitsen terän pituudeksi 16cm-20cm, jolloin terä on riittävän pitkä yleiskäyttöön muttei vielä kömpelö pienemmissäkään keittiöaskareissa.
Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- ja ammattiveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on monien ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.
Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään erittäin teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.