Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:
Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Victorinoxin palisanteri-kahvainen santoku-kokkiveitsi, jonka terän pituus on 17cm. Terässä molemminpuolin tarttuvuutta ehkäisevät ovaalihionnat. Todella käytännöllinen veitsi, joka soveltuu myös yleiskäyttöön! Itsellesi tai lahjaksi, Suosittelemme!
Sveitsissä valmistettu Victorinox Santoku tiivistää Victorinoxin teräosaamisen yhdeksi kaikkien aikojen parhaimmista keittiöveitsistä. Santoku on japanilaismallinen kokkiveitsi, jossa on leveä terä, mutta leikkuusärmä kaareutuu vain hieman, kun taas hamarapuolen kärkiosa kaareutuu alaspäin jyrkästi. Ovaaliuritetut lappeet keventävät leikkausta ja siivut irtoavat helposti terästä, kun ruoka-ainekseen suoraan kosketuksissa olevaa metallipintaa on vähemmän.
Santoku on parhaimmillaan kaikenlaisessa silppuamisessa ja siivuttamisessa. Santokun laskeva kärki ei pistä käteen niin helposti kuin tavallisen kokkiveitsen kärki. Veitsessä on kaunis ja kädessä erittäin hyvältä tuntuva käsin kiinnitetty palisanterikahva.
Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- ja ammattiveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on monien ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.
Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään erittäin teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.