Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Yaxell Ketu santoku kokkiveitsi 16,5cm

259,00 €
sis. 25.5 % ALV

Japanilaiset Yaxell Ketu sarjan veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • Santoku 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Vuodesta 1932 toimineen japanilaisen veitsivalmistajan Yaxellin veitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Ne ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia veitsiä, mutta vetoavat yhtä lailla laajasti laatutietoisiin kotikokkeihin.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


}