Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Deba- & sashimiveitset

Deba veitset on raskaita, paksuteräisiä veitsiä, jossa teroitus on vain veitsen toisella puolella. Aasiassa näitä käytetään etenkin kalan käsittelyssä, kun länsimaiset ovat tottuneet taipuisaan fileointiveitseen.  Sashimi-veitsi on pitkäteräinen ja jäykkä japanilaistyyppinen veitsi, jossa teroitus on vain veitsen toisella puolella. Veistä käytetään lähinnä vain raa'an kalan viipaloimiseen esim. sashimia ja sushia valmistaessa. Myymämme Sashimi-veitset viettävät oikealle eli ovat oikeakätisille. Pinnoitettu sushiveitsi on hyvä sushin leikkaamiseen, tahmea riisi ei tartu terään niin helposti.

Näytetään 1 - 5 / 5 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 5 / 5 tuotetta
Lajittele
}