Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Kiinalaiset kokkiveitset

Kiinalainen kokkiveitsi on korkeateräinen aasialaistyylinen keittiöveitsi jolla leikataan esim. kasviksia "naputtavaan" tyyliin eli choppaamalla. Yhdennäköisyydestään huolimatta kiinalaista kokkiveistä ei tule sekoittaa lihakirveeseen, sillä sen terä ei kestä luiden katkomista. Kiinalaisen kokkiveitsen leveällä ja tasaisella terällä mm. valkosipulin murskaaminen, lihan mureuttaminen ja kasvisten ohueksi siivuttaminen käy vaivatta. Kiinalaisen kokkiveitsen terällä on myös hyvä nostella leikatut tuotteet pois leikkuulaudalta.

Näytetään 1 - 2 / 2 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 2 / 2 tuotetta
Lajittele
}