Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Veitsiesittely

Veitsiesittely on hyvä tapa tutustua tarkemmin kauttamme saataviin tuotteisiin. Kaikkia esittelyssä olevia veitsiä/tuotteita saa kokeilla käytännössä. Se on myös suositeltavaa, ellei tuotteesta ole ennestään kokemusta. Samalla saa opastusta veitsen käyttöön sekä teroittamiseen.

Veitsiä ei tarvitse ostaa kokonaisina setteinä, vaan juuri ne yksilöt jotka haluaa. Monilla ihmisillä on muutamien eri valmistajien veitsiä, niiden ei tarvitse välttämättä olla kaikkien samaa merkkiä. Hyvä paketti räätälöidään usein eri valmistajien veitsistä.

Suosittelemme ostamaan veitsen tarpeen mukaan, esim. emme ala tyrkyttämään vanhukselle, joka kuorii perunoita kalleinta japanilaista kokkiveistä, vaan ehdotamme Arcosin edullista kuorimaveistä. Ei tarvitse olla ammattilainen hankkiakseen laadukkaan veitsen. Sen tarkoitus on helpottaa kaikkien ruoalaitosta kiinnostuneiden elämää ja tehdä ruoanlaitosta luksusta.

Yhdellä hyvällä kokkiveitsellä pääsee jo todella pitkälle! Lisäksi voi ostaa edullisemman fileointiveitsen, vihannesveitsen, kuorimaveitsen sekä sahalaitaisen leipäveitsen, mikäli ei raaski satsata kaikkiin niin paljoa.

Kannattaa kuitenkin panostaa vähintään yhteen hyvään veitseen mitä käyttää eniten. Laadukas veitsi on periaatteessa ikuinen ja sen voi aina teroittaa niin kauan kuin metallia terässä riittää.

Veitsen hankinnassa on tärkeää että veitsi 'istuu' käteen ja tuntuu hyvältä käytössä. Siitä syystä edustamme monien eri valmistajien veitsiä, että kaikki löytävät mieleisensä.

Esittelyt soveltuvat hyvin yrityksille, ravintoloille, kouluille, kaveriporukoille kuin yksityishenkilöillekin. Veitsiesittelyt ovat lähinnä Etelä-Suomen alueella, mutta mahdollista saada muuallekin.

Mikäli kiinnostuitte esittelystä ottakaa rohkeasti yhteyttä! 

Sähköpostitse: info@veitset.fi tai puhelimitse: 040-5651155

 

Näytetään 0 - 0 / 0 tuotetta
Lajittele
Näytetään 0 - 0 / 0 tuotetta
Lajittele
}